U18-laget tapte på hjemmebane - Manchester City seriemester

Liverpools U18-lag kan ikke lenger komme forbi Manchester City i Premier League U18.

Liverpool U18 hadde besøk av Nottingham Forest til årets siste hjemmekamp i Premier League U18, og med null poeng er det klart at det blir umulig å hente inn Manchester City, som dermed tar tittelen i den nordlige utgaven av både U18-serien og Premier League 2 denne sesongen. De skal møte vinneren av den sydlige ligaen til playoff om å bli nasjonal U18-mester. 

Liverpool tapte 0-1 mot Forest tirsdag. De røde har bare to kamper igjen av sesongen - mot Blackburn hjemme og Newcastle borte. Med syv poeng opp til City er håpet om tittelen tapt, men Marc Bridge-Wilkinson og ungguttene vil nok si seg fornøyd med andreplassen de nå har sikret seg. Selv med tap for tredjeplasserte Forest er ikke Liverpools tabellplassering truet. Det skiller syv poeng ned til tirsdagens motstander. 

De røde klarte aldri å svare på Kyle McAdams ledermål som kom etter bare 15 minutter på akademiet i Kirkby. 

Et stolpeskudd fra Bobby Clark og et tverrliggertreff fra Harvey Blair var det nærmeste Liverpool kom en utlikning, men det ville seg ikke. Det betyr første hjemmetap i serien sien 15. januar. 

Følgende lag spilte tirsdagens kamp: 

Mrozek - Frauendorf, Miles, Chambers, Scanlon - Stephenson, Pilling, McConnell - Blair, Clark (Koumas fra 70), Cannonier.