En vanvittig målfest på akademiet i ettermiddag.

Liverpool U18 - Leeds United U18 10-3

Lørdag ettermiddag tok Liverpool imot Leeds United i U18 Premier League. Det ble en målfest for historiebøkene på akademiet i Kirkby.

Marc Bridge-Wilkinson stilte med et veldig offensivt og sterkt mannskap – men at det skulle bli så målrikt som det ble hadde han neppe sett for seg.

Oakley Cannonier, som alltid huskes for å ha vært den våkne ballgutten som ga Trent Alexander-Arnold ballen i 4-0-seieren mot Barcelona, er i ferd med å gjøre en så god sesong at han heller vil huskes for målene sine. Han scoret kampens første, allerede etter sju minutter, etter forarbeid av Mateusz Musialowski.

Leeds utlignet seks minutter senere, men Liverpool slo umiddelbart tilbake. Igjen var det Cannonier. Lee Chambers la så på til 3-1 fra straffemerket, før Lee Jones kom frem på bakre stolpe og økte ledelsen etter forarbeid av Chambers.

Isaac Mabaya, som satt på benken for førstelaget i FA-cupkampen mot Shrewsbury i januar, scoret 5-1 fem minutter før pause, og det ble den siste scoringen før sidebyttet.

Målfesten fortsatte

Etter ti minutter spill i andreomgangen reduserte Leeds til 5-2, men igjen svarte de røde kjapt. Musialowski scoret sitt første for dagen. Leeds reduserte så igjen i den elleville målfesten – og igjen tok det bare to minutter før Liverpool scoret igjen. Bobby Clark gjorde forarbeidet til Calum Scanlon, som kunne score på åpent mål. Stillingen var 7-3, og det gjensto en halvtime…

Cannonier fikk ballen på kanten av 16-meteren, og la den bort i lengste for sitt tredje for dagen. Tre minutter senere skulle Clark få sitt første, når skuddet hans skiftet retning i en Leeds-forsvarer. Cannonier var ikke ferdig, og scoret sitt fjerde mål ni minutter før slutt, med en kald avslutning.

10-3 ble sluttresultatet – for en målfest!

Liverpool er sju poeng bak Manchester City på toppen av U18 Premier League, med én kamp mindre spilt.

Liverpools lagoppstilling: Hewitson, Davidson, Scanlon, Jonas, Chambers, Stephenson, Musialowski, Pilling, Cannonier, Mabaya, Clark.

Benk: Mrozek, Osborne, Gyimah, Pennington, Giblin.