Cannonier med seiersmål på overtid

Liverpool U18 sikret seg tre poeng i Sunderland i dag, men seieren satt langt inne.

Oakley Cannonier har hatt et utrolig år, og gjorde i dag sitt 41. mål for sesongen, da han satte inn 3-2-målet for Liverpool U18 på overtid i bortekampen mot Sunderland.

Kampen startet dårlig for Liverpool, da Ben Middlemas sendte vertene foran etter sju minutter.

Liverpool slo tilbake og Luke Chambers utlignet fra straffemerket en halvtime ut i kampen, etter at Melkamu Frauendorf hadde blitt felt.

Oliver Bainbridge sendte vertene foran igjen to minutter ut i andre omgang, da han headet inn 2-1.

Tidligere Sunderland-spiller James McConnell utlignet etter 70.minutter, og det så ut som kampen skulle ende med poengdeling.

Men så dukket Cannonier opp på overtid, og sørget for at gjestene vant kampen på Academy of Light. Scoringen var hans 28. ligamål for sesongen.

Spilte ingen god kamp

– Det var en vanskelig kamp, om jeg skal være ærlig. Vi presterte ikke spesielt bra, og spilleforholdene var vanskelige, med en sterk vind. Men guttene kjempet iland seieren, uttaler manager Marc-Bridge Wilkinson til Liverpoolfc.com.

– Vi er selvsagt veldig fornøyd med innstillingen til guttene, på en dag der spillet ikke gled slik vi vet det kan. Guttene gikk i krigen, holdt seg inne i kampen, og gjorde det som var nødvendig for å vinne.

Resultatet betyr at Liverpool nå nesten sikkert blir nummer to i U18 Premier League North, foran lag som Blackburn, Nottingham og Manchester United, men bak Manchester City.

Et skår i gleden for Bridge-Wilkinson var det at midtstopper Lee Jonas ble skadet i første omgang.

Liverpools lag: Mrozek; Osborne (Koumas 89), Jonas (Pilling 40), Chambers, Scanlon; Stephenson, McConnell, Frauendorf; Clark, Musialowski, Cannonier

Ubenyttet reserve: Hewitson