På søndag blir de tildelt trofeet

Liverpool FC Women vil motta Championship-trofeet i forbindelse med kampen mot Sheffield United.

Søndag vil Liverpool FC Women motta trofeet som er det synlige beviset for at de har vunnet Championship denne sesongen. Det skjer på Prenton Park etter kampen mot Sheffield United. Kampen har avspark klokken 13.00, slik at flest mulig fans skal få muligheten til å være med på å hylle damelaget før Merseyside-derbyet senere på ettermiddagen.

Liverpool sikret seg tittelen og opprykk til FA Women's Super League da de slo Bristol City 4-2 tidligere denne måneden. 

Liverpool har tapt bare en av sine 20 ligakamper, og har sluppet inn bare åtte mål hele sesongen.

– Det blir ikke bedre enn det her, sier den unge midtbanespilleren Missy Bo Kearns til Goal.

En sterk lagånd

– Jeg gleder meg til å løfte trofeet i helgen!

TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Neste år skal Liverpool spille i FA Women's Super League igjen.

TILBAKE I DET GODE SELSKAP: Neste år skal Liverpool spille i FA Women's Super League igjen.

– Du kan ikke kjøpe slike øyeblikk. Du må jobbe hardt for dem, og du har grunn til å føle deg stolt og priviligert når det skjer. Forhåpentligvis er dette bare starten på noe enda større både for meg og for laget, sier hun.

– Vi fortjener dette. Vi har vist en sterk lagånd denne sesongen, og spilt mange lag av banen. 

– Jeg har blitt lært Liverpools måte å gjøre ting på siden jeg var åtte år. Jeg vet hvor stor denne klubben er. Jeg har vært over alt for å se dem som fan, og jeg elsker å være en del av denne klubben. Jeg er så stolt av Liverpool, og det gjør det enda bedre at du er en del av et lag som har suksess.