LFC Women vant Championship:– Jeg er utrolig stolt

Damelagets manager, Matt Beard, hyller spillerne og staben etter å ha vunnet FA Women's Championship og ha rykket opp til Women's Super League igjen.

Liverpools damelag trengte ett poeng fra dagens kamp mot Bristol City for å vinne serien og rykke opp i den engelske toppdivisjonen. Det klarte de med glans på Ashton Gate, da de vant kampen 4-2. 

Etter å ha tapt åpningskampen hjemme mot London City Lionesses er Beards mannskap nå ubeseiret på 19 kamper, og sikret seg seriemesterskapet med to kamper igjen å spille. 

– Vi er veldig glade for at vi klarte å avgjøre dette i dag. Det var en god prestasjon, og jeg er veldig stolt over alle i klubben, sier manager Matt Beard til Liverpoolfc.com.

– Det er ikke enkelt å spille 19 kamper uten å tape i ligaen, og jeg er utrolig stolt av spillerne og staben etter det vi har oppnådd, legger han til. 

Hardt arbeid

– Vi har jobbet veldig hardt på treningsfeltet. Du klarer ikke å prestere slik som dette uten å jobbe meget hardt, og det har vi gjort. Vi har høstet fruktene av det. 

EN GOD KLEM: Manager Matt Beard og Leanne Kiernan kunne slippe jubelen løs etter at Bristol City var slått.

EN GOD KLEM: Manager Matt Beard og Leanne Kiernan kunne slippe jubelen løs etter at Bristol City var slått.

– Alt skyldes hardt arbeid. Stemningen på treningsfeltet har vært strålende. 

– Dersom du jobber hardt, har godt humør og respekt for hverandre, har du grunnlaget for å oppnå store ting. Spillerne har spilt opp mot sitt beste, og det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med dem.

Beard forteller om et sterkt samhold både innad i laget og også blant staben. 

– Hver dag kommer vi på trening og utfordrer hverandre. Vi har gode samtaler, og vi jobber utrolig hardt. Hver eneste person har hatt betydning for resultatene denne sesongen. Jeg er veldig stolt av dem.