Tapte «seriefinalen» i Premier League U18

Liverpools unggutter måtte se seg slått av Manchester City, som ser ut til å ta tittelen i juniorserien.

Liverpools U18-lag hadde torsdag mulighet til å skape spenning i tittelkampen borte mot serieleder Manchester City i Premier League U18. Med seier ville avstanden blitt redusert bare fire poeng, og de røde har en kamp til gode på rivalen. 

Men i stedet var det City som tok seieren og økte forspranget til hele ti poeng. Dermed ser de lyseblå ut til å ha sikret seg seieren i juniorserien, mens Liverpool de neste ukene må sikte seg inn på å forsvare andreplassen. City vant Premier League U18 også forrige sesong. 

Liverpool fikk en marerittåpning på kampen da Will Dickson ga City ledelsen etter bare fem minutter. Etter 41 minutter ble et rødt håp tent da Bobby Clark utliknet. 

I andre omgang jaktet Marc Bridge-Wilkinsons gutter et ledermål, men i stedet var det City som endte opp med å avgjøre kampen. Først scoret Kian Breckin, før 3-1-målet og kampens siste ble satt inn av Dan Ogwuru. 

Liverpool stilte med følgende lag: 

Hewitson - Osborne, Jonas, Chambers, Scanlon - Stephenson, Pilling, Balagizi - Musialowski, Cannonier, Clark.