Delte poengene i dramatisk timålshriller

Liverpool U18 kastet bort en tilsynelatende komfortabel ledelse mot Manchester United.

Scoringer i første omgang av Lee Jonas og Harvey Blair sendte Liverpool i føringen i U18 Premier League North-kampen mot Manchester United lørdag, og to scoringer av Bobby Clark og ett mål av Oakley Cannonier etter pause sørget for at de røde scoret fem mål. Det var likevel ikke nok til å slå Manchester United, som utlignet til 5-5 og stjal med seg det ene poenget på overtid.

Vertene startet kampen klart best, og Jonas sendte Liverpool i føringen da han headet et frispark fra kaptein Luca Stephenson i mål. Stephenson var forøvrig tilbake fra skade i denne kampen.

Harvey Blair doblet ledelsen da han skrudde ballen i krysset fra utsiden av straffefeltet med venstrebeinet etter en halvtimes spill.

Gjestene reduserte på overtid i første omgang, ved Ethan Ennis.

Det gikk ikke lang tid av andre omgang før Liverpool var tilbake i en tomålsledelse, da Bobby Clark satte ballen i mål på en kontring, hvor Blair slo den målgivende pasningen lavt inn i feltet

Cannonier gjorde Liverpools fjerde mål fra kloss hold, hans 29. mål for sesongen.

To raske scoringer av United brakte imidlertid spenningen tilbake i kampen, da Willy Kambwala og Joe Hugill gjorde to mål i løpet av 90 sekunder.

Da Clark gjorde Liverpools femte mål etter et lavt innlegg fra høyre, etter et drivende løp fra Isaac Mabaya, trodde de fleste at kampen var avgjort. Da gjenstod det 13 minutter å spille.

Dramatikk i sluttminuttene

Men i sluttminuttene skapte Ennis ny spenning kampen, med gjestenes fjerde scoring.

Cannonier hadde en ball i nettet etter en corner sent i kampen, men det ble vinket for offside.

United fikk dermed siste ordet, da de utlignet til 5-5 i første minutt av overtiden, da Hugill gjorde sitt andre for ettermiddagen.

Liverpool hadde flere farlige angrep også etter dette, men måtte nøye seg med ett poeng.

Liverpools lag: Mrozek, Mabaya, Scanlon, Miles, Jonas, Stephenson (Davidson 63), Blair (Lucky 75), Pilling, Cannonier, McConnell, Clark.

Ubenyttede reserver: Hewitson, Pennington, Giblin.