Hevder samtlige kvartfinalister blir hvilt i kveld

Liverpool kan stille uten seks av sine sju VM-spillere på Etihad.

Det er nesten to uker siden kvartfinalene i VM gikk av stabelen og Liverpool fikk hjem fem av sine VM-spillere, men det betyr ikke nødvendigvis at de er kampklare til kveldens kamp mot Manchester City i ligacupen. 

Liverpool Echo skriver nemlig at samtlige kvartfinalister ligger an til å bli hvilt i kveld. Jürgen Klopp har tidligere signalisert at det er tilfellet for Virgil van Dijk, og med tanke på kampbelastningen i VM er det en naturlig løsning også når det gjelder Jordan Henderson og Alisson Becker. Caoimhin Kelleher er uansett mannen som vokter buret når det er ligacup på menyen. Ibrahima Konaté var involvert i finalen og har nå fri.

Nå skriver Echo at det også ligger an til at Trent Alexander-Arnold og Fabinho kommer til å få fri torsdag kveld, selv om de to spilte lite i løpet av VM. Arnold fikk bare ett innhopp for England, mens Fabinhos fangst ble én kamp fra start i gruppespillet. 

Troppen

Dersom dette stemmer vil valget stå mellom Calvin Ramsay, James Milner og Joe Gomez på høyrebacken, mens Stefan Bajcetic og Thiago er kandidater til å bekle den dype rollen på midtbanen. 

Her er troppen Jürgen Klopp har til rådighet i kveld, ifølge Echo, som spår at Naby Keita kommer til å starte kveldens kamp. Echo har Curtis Jones i troppen, men Pep Lijnders sa onsdag at han er en uke unna å være tilbake i full trening.

Keepere: Adrian, Caoimhin Kelleher.
Forsvar: Andy Robertson, Joe Gomez, Joel Matip, Kostas Tsimikas, Nat Phillips, Calvin Ramsay.
Midtbane: Alex Oxlade-Chamberlain, Fabio Carvalho, Harvey Elliott, James Milner, Thiago Alcantara, Naby Keita, Stefan Bajcetic.
Angrep: Darwin Nunez, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Bobby Clark, Ben Doak.

Blir hvilt: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Fabinho, Jordan Henderson
Skadet: Arthur Melo, Luis Diaz, Diogo Jota, Kaide Gordon, Curtis Jones.

For Manchester Citys del er det eneste som er sikkert at spiss Julian Alvarez har fri etter VM-triumfen med Argentina. Hvilke andre VM-spillere som blir hvilt gjenstår å se. Lagets to største stjerner, Kevin De Bruyne og Erling Braut Haaland, er klare til kamp.