Liverpool ser ut til å få enda en konkurrent i kampen om Bellingham

Styrtrike Paris Saint-Germain legger ikke skjul på at Jude Bellingham er en spiller de ønsker å snakke med.

Det er en svært dårlig skjult hemmelighet at Jude Bellingham står øverst på Jürgen Klopps ønskeliste i  2023, men nå vil Liverpool få kamp fra det styrtrike franske mesterlaget Paris Saint-Germain, melder velinformerte Paul Joyce i The Times.

Paris-klubben har offentlig gått ut og meldt sin interesse for den engelske landslagsspilleren, og Borussia Dortmund øyner nå muligheten til en auksjon om midtbanespilleren.

I tillegg til Liverpool har også Manchester City, Real Madrid og Chelsea 18-åringen på ønskelisten, og ingen av disse vil være glade for å høre at PSG også vil være med i drakampen.

– En utrolig spiller, kommenterte PSG-president Nasser al-Khelaifi til Sky Sports nylig.

– England er heldige som har ham. Han er en av de beste spillerne i turneringen. Dette er hans første VM, og han er så rolig, avslappet og oser selvtillit. Hør her, alle ønsker ham. Jeg kommer ikke til å legge skjul på det. Jeg har stor respekt for ham. Han spiller for en klubb. Dersom vi ønsker å snakke med ham, snakker vi med klubben, la PSG-presidenten til. 

Bellingham har kontrakt med Dortmund til 2025, og Bundesliga-klubben verdsetter midtbanespilleren til 130 millioner pund. Men 19-åringens prestasjoner under Qatar-VM har utvilsomt bidratt til gi den tyske klubben enda bedre kort på hånden. 

Samtaler på nyåret

Dortmund har planer om å snakke med Bellingham om hans fremtid etter nyttår.

Tenåringen scoret Englands første mål i VM, mot Iran, og leverte en strålende kamp i åttedelsfinalen mot Senegal, der han serverte Jordan Henderson i forkant av Englands første mål i 3-0-seieren.

«Det er bare tre personer i verden som blir bekymret når de ser Bellingham i Qatar - Florentino Perez, Sheikh Mansour og JW Henry», skrev Jamie Carragher i sin spalte i Telegraph for et par dager siden.

«Eierne til Real Madrid, Manchester City og Liverpool vet de vil bli involvert i en auksjon for å få ham», la den tidligere Liverpool-stopperen til.

Det vil utvilsomt ha kommet som en ytterligere bekymring for trioen at PSG og Nasser al-Khelaifi nå har meldt sin interesse. Det kan bidra til å høyne prisen på Bellingham ytterligere.

Borussia Dortmunds administrerende direktør Carsten Kramer uttalte seg om et mulig salg av Bellingham i begynnelsen av denne måneden.

– Vi har utvilsomt et godt forhold til Liverpool, og vi har fremdeles et godt forhold til Jürgen og mange andre i klubben, så det er min foretrukne klubb i Premier League. Men ikke forvent at de skal få noe gratis av den grunn, sa han ifølge The Telegraph.

Falk hevder at familien foretrekker Liverpool

Bellingham har utviklet et nært vennskap med Liverpool-duoen Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson på det engelske landslaget, og Liverpools supportere håper at disse to kan benytte sine overtalelseskunster for å overbevise den tidligere Birmingham-spilleren om å velge Anfield-klubben.

Bild-journalist Christian Falk melder på Twitter at Liverpool er favoritter til å signere Bellingham til sommeren, og hevder at samtalene med Liverpool har kommet lenger enn samtalene med Real Madrid. Han hevder også at familien til Bellingham foretrekker en overgang til Liverpool.