De utlånte:Mål nummer sju kom på en utsøkt lobb

Fidel O'Rourke og Jack Bearne vet fortsatt hvor målet står.

Jack Bearne var ikke i startoppstillingen til Kidderminster Harriers i helgens kamp mot Alfreton Town i National League North, men han kom inn allerede etter tolv minutter, og nettet like etter i kampen som endte 1-1.

Fidel O'Rourke gjorde sitt sjuende mål for sesongen for Caernarfon Town, da han lobbet ballen i mål fra utkanten av straffefeltet. Det var dessverre ikke nok til at det skulle bli poeng på kontoen for Caernarfon. Newtown ble for sterke og vant kampen i den walisiske toppdivisjonen 3-2.

Tilbake etter lyskeoperasjon

Owen Beck og Conor Bradley spilte på hver sin vingback for Bolton, som spilte 1-1 mot Bristol Rovers i League One.

I League Two fikk James Balagizi 53 minutter på banen i Crawley Towns 2-0-seier over Swindon. Dette var Balagizis første kamp på to og en halv måned, etter lyskeoperasjonen han var gjennom i høst. Max Woltman var også i aksjon i League Two. Han spilte 79 minutter for Doncaster i 2-0-tapet for Walsall.

Tyler Morton var på banen hele kampen da Blackburn slo Hearts 4-0 i en treningskamp.