Tok sin første ligaseier siden august etter drømmestart

Stor opptur for Liverpool FC Women på hjemmebane.

Liverpool FC Women - West Ham Women 2-0 (2-0), Prenton Park: Liverpool har slitt etter den fantastiske sesongstarten der Chelsea ble slått på hjemmebane. De neste sju kampene ga bare to poeng, og det er kun i ligacupen de røde har kunnet juble for seier.

Frem til nå. Søndag kunne nemlig laget juble for sin første seier siden august da manager Matt Beards tidligere klubb West Ham gjestet Prenton Park.

Liverpool fikk en drømmestart på kampen da Ceri Holland utnyttet en feil i bortelagets forsvar og scoret etter bare tre minutter.

Etter 20 minutter var målmaskin Katie Stengel på pletten og doblet ledelsen, som også holdt seg til pause og var meget fortjent ut fra spill og sjanser.

I andre omgang var det West Ham som hadde mest ball, men seieren til Liverpool var aldri truet, og 2-0 holdt hele veien inn i det som var en strålende kamp fra hjemmelaget.

Tre poeng fører de røde opp på niendeplass på tabellen med åtte poeng etter ni kamper. Leicester, som er nummer tolv og ligger på den eneste plassen som gir nedrykk, står fremdeles uten poeng. Liverpool kan med andre ord begynne å føle seg tryggere på at det blir ny kontrakt i Women's Super League etter opprykket, selv om vi ikke er halvveis ennå.