Jakter første ligaseier siden august når gamleklubben kommer på besøk

– Det var viktig å få en slutt på tapsrekken, sier Matt Beard før hjemmekampen mot hans tidligere klubb West Ham Women.

Liverpool FC Women har endelig fått en slutt på den vonde tapsrekken som har sendt dem ned i bunnstriden i Women’s Super League. Etter seieren over Chelsea i serieåpningen fulgte fem strake tap der laget kun scoret ett mål.

Men nå har de røde funnet veien til mål. De to siste kampene har endt med 3-3 i spennende bortekamper mot Brighton og Reading, og i midtuken ble den tredje strake seieren i ligacupen sikret med 1-0 over Blackburn.

– Nå har vi begynt å sette sjansene, og vi har troen på at vi er gode nok til å kjempe på dette nivået. Forhåpentligvis kan vi sette sammen en god kamprekke frem mot jul, sier manager Matt Beard ifølge liverpoolfc.com.

Gir aldri opp

Søndagens kamp mot West Ham på Prenton Park spås å bli jevn. Bortelaget har plukket syv poeng mer enn Liverpool denne sesongen, men har vært i varierende form de siste ukene.

Beard sier at et av de viktigste våpnene til Liverpool-laget er samholdet i troppen.

– Det er noe av det viktigste i idretten, og vi har aldri gitt opp i noen av kampene. Vi har manglet litt flyt, men likevel jobbet videre. Det ville alltid kreve tilpasning å komme tilbake til Women’s Super League fordi det trolig er den beste ligaen i verden, sier han.

– Vi må bare jobbe videre med tro på det vi driver med. Jeg er stolt av denne gruppen, fordi de aldri har mistet motet, sier Beard.

Han legger til at de til søndagens kamp kan stille med en nesten fulltallig tropp. Det er kun langtidsskadde Leanne Kiernan som mangler.

Liverpool - West Ham har avspark klokken 15, og kampen blir vist på VG+.