Advarer mot ulovlige billetter

Liverpool FC har gått ut med advarsel.

Liverpool FC har onsdag gått ut med en advarsel til supportere i forbindelse med billettsalget til ligacupfinalen mot Chelsea på Wembley om to og en halv uke. Klubben advarer supportere om å kjøpe billetter via en tredjepart. 

«LFC kjenner til at cupfinalebilletter allerede selges for enormt høye priser på alternative nettsteder og grupper på sosiale medier. Supportere som ikke var blant de heldige i trekningen advares mot å kjøpe billetter fra uoffisielle kanaler», skriver de. 

Klubben minner om at det går an å rapportere inn salg av ulovlige billetter, og at de har et eget team som etterforsker ulovlig billettsalg. Teamet kjøper billetter for å identifisere hvem det er som driver videresalg, før de legger billettene tilbake i den opprinnelige pottten.

«Klubben advarer om at supportere som har lagt finalebilletter ut for salg på nett vil bli utestengt fra Anfield på livstid», skriver de. 

The club is warning that any supporter who has offered Carabao Cup final tickets for sale online faces a lifetime ban from Anfield, in line with the Liverpool FC Official Sanctions Process.

Folk med billetter som er kjøpt via slike nettsteder kan bli nektet inngang til finalen på Wembley, legger de til.