Assistentmanageren vil hjelpe Klopp å kommunisere med nysigneringen Luis Diaz

Jürgen Klopp synes Luis Diaz virker som en hyggelig fyr, men har ikke hatt muligheten til å føre en lengre samtale med sitt nye kjøp ennå.

Assistentmanager Pep Lijnders vil få en viktig rolle som tolk når Jürgen Klopp skal kommunisere med Luis Diaz. Nederlenderen snakker både portugisisk og spansk, noe Klopp ikke behersker.

– Vi har ikke tilbrakt så mye tid sammen ennå. Det har vært mest treningsøkter og slike ting, sa Klopp da han ble spurt om Liverpools nye nummer 23 under sin pressekonferanse onsdag. 

Luis Diaz trenger utvilsomt tid til å venne seg til sin nye klubb, men bokførte en målgivende pasning allerede i debuten i FA-cupenkampen mot Cardiff. 

– Vi vil selvsagt ha en lengre samtale sammen med Pep Lijnders, som snakker portugisisk og spansk. Da kan vi ha en skikkelig samtale. Han virker som en veldig hyggelig fyr, fortsatte Klopp om Diaz.

– Jeg likte det han bidro med da han kom inn mot Cardiff, og vi tar det derfra.

Smilte hele tiden

– I går hadde vi en normal treningsøkt, som han likte. Vi startet med rondo, og jeg tror ikke jeg har sett en spiller smile konstant hele tiden under rondo! Så han likte det, og resten av økten også. Det er bra.

– Jeg mener vi kunne se hvor naturlig han passet inn i laget under helgens kamp. Han spilte akkurat slik vi ønsket at han skulle spille i den posisjonen. Men dette er bare begynnelsen. Vi har mye mer i vente fra ham, og vi skal jobbe med det, avsluttet Klopp.