Bluss-trøbbel for Elliott

Fotballforbundet har tatt kontakt.

The Athletic skriver at det engelske fotballforbundet (FA) har tatt kontakt med Harvey Elliott etter at 18-åringen feiret med bluss etter seieren over Chelsea i ligacupfinalen. Pyroteknikk er forbudt på engelske fotballstadioner. 

Det ligger ute mange bilder av at Elliott feirer med bluss etter kampen. Unggutten var i utgangspunktet ikke i kamptroppen, men kom med på benken da Thiago måtte gi seg som følge av en hamstringskade i oppvarmingen. 

Elliott gikk fra å være utenfor troppen til å bli en viktig del av vinnerlaget, da han spilte hele ekstraomgangene og i tillegg scoret sikkert fra straffemerket - slik samtlige Liverpool-spillere gjorde. 

Om det venter seg en straff for måten han feiret på etter kampslutt, gjenstår å se.