Cannonier med sitt 27. mål for sesongen da U18-laget vant

Liverpool U18 slo Wolverhampton i en kamp ved akademiet i Kirkby lørdag.

Et ufyselig regnvær satte sitt preg på Liverpool U18 sin hjemmekamp mot Wolverhampton lørdag. Regnet skapte trøbbel for spillerne de første 45 minuttene, men Liverpool tok kommandoen etter pause og burde ha vunnet med mer enn 2-1, som ble sluttresultatet.

Lagene gjorde ett mål hver i første omgang, og begge scoringene kom etter svakt forsvarsspill.

Kampens førstre mål kom etter 16 minutter, da Wolves sin midtstopper tabbet seg ut da han skulle klarere med hodet. Oakley Cannonier lot seg ikke be to ganger, lurte seg inn bak forsvarsspilleren, tok ned ballen med en perfekt førstetouch, og satte lærkula ved innsiden av stolpen på nonchalant vis.

Det gikk imidlertid ikke lenge før gjestene skapte balanse i regnskapet, da Isaac Mabaya mistet ballen like utenfor sitt eget straffefelt, og Wolves-spissen Nathan Fraser satte ballen lavt bak Liverpool-keeper Harvey Davies etter 24 minutter.

Like etter halvtimen var spilt ropte Bobby Clark på straffespark, men dommeren vinket spillet videre.

Liverpool tok kommandoen da værforholdene bedret seg

I andre omgang ble spilleforholdene bedre, og vertene tok mer grep om kampen. Vinnermålet kom etter en times spill. Luke Chambers sendte en høy ball inn i feltet etter en corner. Wolverhamptons keeper rotet det til og slapp ballen i beina til Lee Jonas, som satte lærkula i mål.

Etter dette kontrollerte Liverpool kampen, og kunne ha vunnet med større sifre, da de skapte flere gode sjanser. Wolverhampton fikk imidlertid en god mulighet på overtid, men avslutningen gikk rett på Davies.

Liverpools lag: Davies, Miles, Scanlon, Jonas, Chambers, Mabaya, McConnell, Pilling, Frauendorf, Clark, Cannonier (Roberts 66).

Ubenyttede reserver: Hewitson, Lucky, Davidson, Figueroa.