Chelsea vant, men to spillere måtte ut med skade

Chelsea vant sin siste kamp før ligacupfinalen, men måtte betale prisen i form av to skader.

Chelsea tok tirsdag imot Lille til dyst i åttedelsfinalen i Champions League på Stamford Bridge, og favorittene fra London gjorde jobben. Kai Havertz og Christian Pulisic scoret målene da Chelsea vant 2-0, mens stjernespiss Romelu Lukaku måtte finne seg i å sitte på benken hele kampen. 

Thomas Tuchels lag har dermed skaffet seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Frankrike, men den tyske manageren fikk seg samtidig et par grunner til bekymring før søndagens finale mot Liverpool på Wembley. 

I løpet av det første kvarteret av andre omgang måtte nemlig både Mateo Kovacic og Hakim Ziyech ut med skade. Kovacic pådro seg en muskelskade, mens Ziyech måtte ut ned en ankelskade. Hvor alvorlige skader det er snakk om er ikke kjent, men med bare fem dager igjen før finalen vil nok Chelsea frykte at de må klare seg uten de viktige spillerne mot Liverpool. 

Fra før er Ben Chilwell, Callum Hudson-Odoi og Reece James ute med skade, men det er håp om at de to sistnevnte skal rekke ligacupfinalen. Mason Mount var tirsdag tilbake på benken etter en liten skadeperiode, mens kaptein Cesar Azpilicueta ble klar til å spille hele kampen mot Lille. 

Chelsea stilte med følgende lag i 2-0-seieren over Lille: 

Mendy - Azpilicueta, Christensen, Silva, Rüdiger, Alonso (Sarr 80) - Kanté, Kovacic (Loftus-Cheek 51) - Ziyech (Saul 60), Havertz, Pulisic (Werner 80).