– Det han følte ute på banen, følte jeg på tribunen

Harvey Elliotts far, Scott, har snakket om hvordan det var å se sønnen score foran The Kop etter nesten fem måneder på sidelinjen.

– Vi stilte med et meget sterkt lag. Nå er alle skadefrie igjen, og når alle er skadefrie, har vi en strålende tropp. Vi hadde Thiago på benken, og det vitner om at troppen er veldig sterk. Vi hadde Diaz og Harvey der også, i tillegg til noen unge gutter, sier Elliott senior til podcasten Kenn7.

Sønnen Harvey entret banen i det 58. minutt, etter å ha vært ute med en alvorlig ankelskade siden begynnelsen av september. 

– Jeg var veldig stolt da. Jeg trodde hele tiden at han ville komme inn i denne kampen. Jeg trodde ikke det ville skje så tidlig som i det 58. minutt. Jeg tippet det ville skje rundt 70-75 minutter. Harvey har jobbet veldig, veldig hardt for å komme tilbake. Jeg vet hvor mye det betydde for ham å løpe ut på den banen igjen, foran Liverpool-fansen. Han er en av dem. Han elsker klubben. Følelsene var sterke for ham.

– Jeg er veldig glad for at han kom helskinnet gjennom den drøye halvtimen. 

– Diaz kom også inn, en ny signering, og Harvey var tilbake fra skade. Det faktum at de to kom inn samtidig løftet publikum. 

– Diaz var skremmende god da han kom inn, men han trenger tid, så vi vil ikke se ham på sitt beste før neste sesong. Jeg likte hvor hardt han jobbet uten ball. 

Både far og sønn har drømt om dette

Elliott gjorde Liverpools siste mål i 3-1 seieren, da han tok ned pasningen fra Andy Robertson på strålende vis, og banket ballen i mål på volley. 

– Det er noe vi alltid har drømt om, både jeg og Harvey, fra han var en liten gutt som sparket ball i hagen. Det har alltid vært Liverpool for ham, og mye har handlet om å score foran The Kop. Tenk deg å realisere den drømmen. Det er vanskelig å beskrive følelsen. Det skjer så raskt. Han handler på instinkt. 

– Min første reaksjon da ballen gikk inn var å se på linjemannen for å se om han hadde flagget oppe. Jeg så på ansiktet til Harvey hvor mye det betydde for ham, og det han følte ute på banen følte jeg på tribunen. 

– Jeg tror ikke folk skjønner hvor tøffe de siste månedene har vært for Harvey. Han har jobbet knallhardt seks dager i uken. Jeg har fulgt ham på hele denne reisen, og han har ikke vært negativ på noe tidspunkt. Vi er svært stolte av ham, som familie.