Dette var det Sadio Mané sa til Mohamed Salah etter finalen i Afrikamesterskapet

Sadio Mané viste seg som en god vinner da klubbkameraten Mohamed Salah tok til tårene etter at Senegal slo Egypt på straffespark-konkurranse.

Mens Sadio Mané og Senegal feiret triumfen i Afrikamesterskapet, satte en slukøret Mohamed Salah seg på flyet hjem til Merseyside. 

Mané passet imidlertid på å trøste sin klubbkamerat da duoen gikk av finalearenaen i Kamerun, og nå har senegaleseren avslørt hva han sa til sin rekkekamerat i Liverpool da han gikk bort for å trøste Salah.

– Jeg sa til ham at han fortsatt er en veldig god spiller, og at det er en fornøyelse å spille for samme klubb som ham. Jeg har enorm respekt for ham, og han ga alt for landet sitt, sa Mané til beIN Sports etter finalen.

– Desverre for ham, så vant han ikke, men det betyr ikke at alt er over for ham. Jeg sa til ham at det fortsatt er mange ting han kan vinne, inkludert Afrikamesterskapet i 2023. Egypt har et ungt lag, så kanskje vil de vinne turneringen en dag.

Mané satte inn det avgjørende straffesparket i straffespark-konkurransen, noe som førte til at Salah, som skulle ta Egypts femte straffespark, aldri fikk prøve seg fra ellevemetersmerket.

Støtten fra lagkameratene motiverte Mané til å ta et straffespark til

Mané bommet på straffespark i selve kampen, men hadde likevel ingen betenkeligheter med å gjøre et nytt forsøk i straffespark-konkurransen.

– Da jeg bommet på det første straffesparket, var det et slag i ansiktet for meg. Men mine lagkamerater kom bort til meg og sa at vi både taper og vinner sammen, og poengterte at jeg hadde gjort mye for laget, og oppfordret meg til å stå på videre.

– Det gjorde meg sterkere, og jeg tror det førte til at jeg scoret på andre forsøk. Alle spillerne kom bort til meg, og sa at de stolte på meg, og det ga meg enda mer motivasjon.

– Dette er et trofé for hele Senegal-laget. Alle fortjener det. 

Torsdag kveld kan både Mané og Salah være tilbake i aksjon for Liverpool, når Leicester kommer på besøk til Anfield i en viktig ligakamp. Avspark er klokken 20.45, og kampen ser du på TV 2 Sport Premium.