Salah melder seg til tjeneste allerede i morgen

Mohamed Salah akter å legge skuffelsen det var å tape finalen i Afrikamesterskapet bak seg så fort som mulig.

Paul Joyce i The Times melder at Mohamed Salah har fortalt Liverpool-ledelsen at han kommer til å møte på trening igjen allerede i morgen, nå som han er tilbake på Merseyside etter å ha tapt finalen i Afrikamesterskapet for Sadio Manés Senegal.

Egypt tapte finalen på straffespark-konkurranse. Det var klubbkamerat Mané som satte inn det avgjørende straffesparket, som betydde at Salah ikke fikk ta sitt, og Egypts femte, straffespark.

Joyce skriver at Salah allerede er tilbake i England, og har indikert at han vil møte opp på AXA Training Centre i Kirkby i morgen for å starte forberedelsene til torsdagens Premier League-kamp mot Leicester.

Økt skredderskydd for Salah

Liverpool vil da trolig arrangere en økt som er skreddersydd for Salah, da mange av hans lagkamerater vil kjøre andre dags restitusjonstrening etter cupseieren over Cardiff søndag.

Joyce skriver at Liverpools medisinske stab vil undersøke Salahs fysiske forfatning grundig, etter reisen tilbake fra Kamerun. Egypt hadde en tøff vei til finalen, og 29-åringen spilte 120 minutter fire ganger i løpet av de to siste ukene. Alle Egypts kamper i utslagsdelen av turneringen gikk nemlig til ekstraomganger, og tre av dem ble avgjort på straffespark-konkurranse. 

Totalt har Salah figurert i sju kamper siden den 11. januar, og han har vært på banen i over 750 minutter i den perioden. 

29-åringen akter imidlertid å legge skuffelsen over å ha tapt finalen på straffespark-konkurranse bak seg så fort som mulig. Salah var oppløst i tårer etter at Senegal vant 4-2 på straffespark, og klubbkamerat Mané måtte trøste ham på vei ut av Olembe Stadium i Yaounde. 

Mané håper også å bli involvert mot Leicester

Joyce skriver at også Mané håper å bli involvert mot Leicester, men senegaleseren vil få mye kortere tid til å forberede seg til den viktige ligakampen enn rekkekamerat Salah. 

Mané og lagkameratene på det senegalesiske landslaget feirer fortsatt triumfen i Afrikamesterskapet, og skal møte Senegals president, Mackay Sall, på presidentpalasset i Dakar i morgen.

Jürgen Klopp vil utvilsomt være glad for å få sine angrepsess tilbake nå som Liverpool skal spille ti kamper i løpet av den kommende måneden.