– Dette var mer verdt enn et OL-gull for meg!

Vetle Sjåstad Christiansen fikk personlig hilsen fra Jürgen Klopp etter fantometappen som ga Norge OL-gull på skiskytterstafetten i Beijing.

Vetle Sjåstad Christiansen er fantatisk Liverpool-supporter, og da TV 2 sørget for at den ferske olympiske mesteren fikk en personlig hilsen fra skiskytterinteresserte Jürgen Klopp etter den fantastiske ankeretappen som ga Norge OL-gullet, ble han meget glad.

– Det der var mer verdt enn et OL-gull for meg altså! Det der var helt fantastisk. Jeg er nok større Liverpool-fan enn jeg er skiskytter-fan, sier den den nybakte olympiske mesteren til TV 2.

I gratulasjonen sliter Klopp litt med uttalen av navnet til Sjåstad Christiansen. 

– Kjære Mr Christiansen. Gratulerer! Utrolig! Dersom foreldrene dine hadde gitt deg et litt enklere fornavn hadde jeg vært mer personlig, sier Liverpool-manageren og bryter ut i latter.

Du kan se klippet her.

KJEMPEETAPPE: Ankermann Vetle Sjåstad Christiansen gikk sitt livs løp i Bejing.

KJEMPEETAPPE: Ankermann Vetle Sjåstad Christiansen gikk sitt livs løp i Bejing.

Sjåstad Christiansen forteller at han har planer om en Liverpool-tur før sesongen er over.

– Som 10-åring var jeg så heldig å være med John Arne Riise til Liverpool, da han spilte der. Vi tok heisen ned under Anfield, og jeg fikk sitte på med ham ut fra stadion og møte folkehavet utenfor. Jeg ble tidlig hjernevasket. Det var ikke så mye annet som gjaldt etter det. Pappa er opprinnelig Manchester United-fan, men han konverterte etter den dagen, hvis det er lov å si. Det var et vilt øyeblikk for en 10-åring fra Norge. Jeg husker ALT i detalj og kan ramse opp time for time hva som skjedde. Så at jeg ble ihuga Liverpool-fan er kanskje ikke noen overraskelse, sier Sjåstad Christiansen til TV 2.

Under intervjuet med TV 2 er Sjåstad Christiansen svært opptatt av at ingen røper resultatet av Liverpools kamp mot Inter for ham, da han skal se kampen i opptak.

Jürgen Klopp er svært interessert i skiskyting, og har tidligere uttalt at Ole Einar Bjørndalen er en av de største idrettsutøverne i verden gjennom tidene. Liverpool-manageren beskrev da den norske skiskytterlegenden som Franz Beckenbauer, Pele og Bobby Moore i en og samme person.

Bjørndalen besøkte også Liverpool-manageren og fikk en omvisning på Anfield.