Lagoppstillingen er klarElliott får sin første start i Champions League!

Jürgen Klopp gjør endringer på laget til storkampen mot Inter.

Jürgen Klopp har noe så sjeldent som et skikkelig luksusproblem når han skal ta ut laget for tiden. Han har samtlige førstelagsspillere skadefri og tilgjengelig, og må sette etablerte førstelagsspillere både på benken og utenfor troppen.

Før denne kampen har han gjort et poeng av at dette er annerledes, ettersom han har muligheten til å gjøre fem bytter i Champions League, og en får anta at fem av tolv på benken kan komme på banen i løpet av kampen.

Jordan Henderson var med til Italia, selv om han fikk et skikkelig kutt på kneet mot Burnley. Han trente som vanlig på tirsdag – men er ikke i startoppstillingen.

Klopp velger nemlig å sette inn Thiago Alcantara fra start – og Harvey Elliott! 18-åringen får med det sin første start i Champions League. Han ble alvorlig skadet tre dager før årets første gruppespillkamp. 

Det er Ibrahima Konaté som kommer inn på midtstopperplass sammen med Virgil van Dijk, og Diogo Jota kommer inn i angrepet for Roberto Firmino.

For Inter så er Alessandro Bastoni klar. Det var ingenting i ryktene om at Alexis Sanchez skulle komme inn og ta Lautaro Martinez sin plass, for argentineren starter sammen med Edin Dzeko. Sanchez starter på benken.

Kom igjen Liverpool!

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, van Dijk, Konate, Robertson, Elliott, Fabinho, Thiago, Salah, Jota, Mané

Benk: Kelleher, Matip, Gomez, Milner, Keita, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Diaz, Origi, Firmino

Inter: Handanovic, Skriniar, de Vrij, Bastoni, Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic, Dzeko, Lautaro

Benk: Cordaz, Radu, Gagliardini, Alexis Sanchez, Ranocchia, Dimarco, D'Ambrosio, Darmian, Sangalli, Carboni. Caicedo