– Et fantastisk lag som City har ikke vunnet Champions League ennå. Vi har vist at vi kan kjempe på alle fronter

Trent Alexander-Arnold nevnte rivalen da han møtte pressen før avreise til Milano.

Liverpool står foran den første av to åttendedelsfinaler mot Inter, samtidig som laget prøver å ta igjen Manchester Citys luke på toppen av Premier League-tabellen.

Etter at Jürgen Klopp var ferdig med sin pressekonferanse tirsdag ettermiddag var det Trent Alexander-Arnold som satte seg ned med pressen.

– Uten å rakke ned på noen, så kan du se på Man City og deres utrolige lag, men de har ikke klart å løfte Champions League-pokalen. De har vunnet noen ligatitler, men de har ikke klart å vinne Champions League. Vi har vunnet begge deler de siste årene, så det viser at vi er i stand til å kjempe i begge turneringer, sa Alexander-Arnold. Det er 20 sekunder fra pressekonferansen som nå er klippet ut og går runden i sosiale medier.

– Jeg har alltid likt innspurten av sesongene mer, og vært i god form mot slutten av sesongen når de store kampene kommer. Det er de kampene som teller, med utslagskamper i Champions League, de sene rundene i cupen og avslutningen i ligaen, sier han videre.

På jakt etter flere troféer

23-åringen har vunnet Premier League, Champions League, Supercupen og VM for klubblag så langt i sin karriere. Det er noe han ønsker å plusse på, hver eneste sesong.

– Jeg har mål om å vinne troféer, og hjelpe laget med å gjøre det. Det vil bety at jeg må spille så bra som jeg kan, og jeg gleder meg til å se hva som skjer mellom februar og mai. Det er mye som skal skje, og jeg håper bare at vi er glade når vi kommer til slutten av mai, sier han videre.

– Det å kjempe på alle fronter blir lettere når vi har så mange store spillere i laget, men det året vi vant Champions League så vant vi nesten ligaen. Vi har vist oss selv og andre at vi kan konkurrere på flere fronter. Det at vi henger med i fire ulike turneringer på dette tidspunktet av sesongen er bra for oss.

Han har også en ligacupfinale å se frem til i slutten av måneden.

– Om noen uker har vi en sjanse til å vinne et nytt trofé tidlig i sesongen, og fokuset vårt ligger på å henge med i alle fire turneringer så lenge som vi kan. Jeg tror det er vanlig nå, med spillere i dag som forventer å spille så mange kamper. Som spillere ønsker vi å spille alle kamper vi kan, og ønsker å være med i alle turneringer og vinne alle troféer, så du må ønske å spille 50-60 kamper i en sesong, og se frem til det.

Liverpool møter Inter på bortebane onsdag kl. 21.00. Kampen vises på TV 2 Sport Premium.