Foreløpig kun uaktuell mot Norwich

Diogo Jota har en tendens til å komme tilbake raskere enn først antatt.

Diogo Jota måtte reise fra Milano med en beskyttelsesstøvel på det høyre beinet. Portugiseren måtte byttes ut til pause borte mot Inter onsdag kveld.

Jürgen Klopp kunne fortelle at han ble nødt å bytte ut formspilleren fordi han hadde tråkket over, kjente det i ankelen, og den hadde hovnet opp.

Andy Hunter i The Guardian rapporterer at Jota ble sendt på skann i Milano på torsdag, men de røde venter fortsatt på en endelig prognose. 

Foreløpig kun uaktuell i én kamp

Flere journalister har rapportert at spilleren nå kjemper en kamp for å bli klar til ligacupfinalen om 10 dager – og det skriver også Hunter – men ifølge Guardians journalist er det foreløpig kun hjemmekampen mot Norwich han er uaktuell for.

Fordi Jota tidligere har kommet tilbake raskere enn først antatt fra skader, vil ikke Liverpool utelukke at han er raskere tilbake, og dermed kan rekke både hjemmekampen mot Leeds og ligacupfinalen.

Jota har denne sesongen kommet tilbake tidligere enn først forventet med en muskelskade i oktober, etter en smell i kneet mot Arsenal var han tilbake i full trening tre dager senere, og mot gamleklubben Wolverhampton fikk han en kjenning 4. desember – og spilte allerede igjen uken etter mot Aston VIlla.