I samtaler om ny kontrakt for James Milner

Manageren vil ha veteranen med seg videre.

Jürgen Klopp har i helgen uttalt seg om kontraktssituasjonen til James Milner. 36-åringen er på utgående kontrakt denne sesongen og må komme til enighet med klubben om en forlengelse for at ikke forholdet til Liverpool skal ta slutt etter syv år. 

Goal og Daily Mail er blant dem som skriver at Klopp ønsker å ha Milner med i spillerstallen også neste sesong, og at han vil be klubben hoste opp en ny kontrakt til midtbanespilleren. 

– Det pågår samtaler, men som alltid vil vi ikke kommentere det. Det er det ingen grunn til. Men ja, - både jeg og klubben snakker med Millie, sier Klopp ifølge liverpoolfc.com.

Legger ikke opp

Klopp er helt klar på at Milner kommer til å være aktiv fotballspiller neste sesong, og at han fremdeles har mye å gi etter nesten 20 år som Premier League-spiller. 

– Det skjer ikke at Milner legger opp neste år. Han er desperat etter å spille videre, sier Klopp og legger til at han forstår den tankegangen. 

– Hvis du er heldig nok til å holde deg frisk vil livet etter karrieren være mye lenger enn selve karrieren. Så du burde være aktiv så lenge du kan, hvis du spiller fotball bedre enn du gjør andre ting, sier Klopp.

Det er ingen hemmelighet at Milner trolig kommer til å bli værende i fotballen også etter at han legger opp, og allerede har han fått en slags rolle i trenerapparatet de gangene han ikke spiller. 

– Milner kommer til å klare seg veldig bra etter karrieren, men han elsker det han driver med og kommer definitivt til å spille fotball også neste år, sier Klopp om mannen han nylig sa er en av tidenes gratisoverganger - i konkurranse med Joel Matip.