Treningsbilder: Ingen nye forfall på mandagens trening

Liverpool-troppen er i veldig god forfatning på finaleukens første dag.

Diogo Jota og Roberto Firmino er som kjent ikke tilbake i trening etter at de stod over helgens kamp mot Norwich med henholdsvis ankel- og muskelskade, men resten av troppen er fremdeles friske og raske. Det kan vi se av treningsbildene som har blitt lagt ut etter mandagens ettermiddagsøkt. 

Der kan vi se en stor og sterk spillertropp i godt humør, og når vi gjør opptellingen kan vi ikke finne noen nye fravær, noe som lover godt før kampene mot Leeds og Chelsea denne uken. 

Caoimhin Kelleher er i gang med å lade opp til det som blir hans største kamp så langt i karrieren. Jürgen Klopp har bekreftet at iren skal vokte buret i finalen dersom han er skadefri. Alisson, Adrian, Harvey Davies og Loris Karius deltok også på mandagens økt. 

Ellers er det hyggelig å se et stort glis hos Mohamed Salah igjen, som kan se ut til å ha fått skuffelsen fra finalen i Afrikamesterskapet på avstand. 

Du kan se bilder fra mandagens trening øverst i saken.