Inzaghi vurderer overraskende trekk

Inter-manageren vurderer å bytte ut sin toppscorer med veteranen Alexis Sanchez.

Italienske sportsaviser som Corriere dello Sport og Gazzetta dello Sport melder at Simone Inzaghi vurderer å starte med den tidligere Arsenal- og Manchester-United-angriperen Alexis Sanchez, isteden for sin toppscorer Lautaro Martinez, mot Liverpool onsdag kveld.

Martinez har gjort elleve mål i Serie A, og har dermed bare Lazios Ciro Immobile (19), Dusan Vlahovic (Fiorentina/Juventus) (18) og Giovanni Simeone (Cagliari/Hellas Verona) (12) foran seg på toppscorerlisten. Tidligere Chelsea-spiller Tammy Abraham i Roma har gjort like mange mål som Martinez.

Byttet ut 18 ganger

Martinez har i tillegg til sine elleve scoringer også to målgivende pasninger, og det er svært overraskende om Inzaghi velger å droppe argentineren til fordel for chileneren Sanchez, som bare har to mål på 17 Serie A-kamper denne sesongen.

Martinez, eller El Toro som han kalles, er blitt byttet ut i 18 av de 23 Serie A-kampene han har spilt denne sesongen, noe som spilleren og hans representanter skal være misfornøyd med. Dersom han blir vraket fra startoppstillingen blir neppe humøret til argentineren noe bedre.