Liverpool-fansen børstet støvet av den gamle Suarez-sangen til en ny Luis:– Jeg tror han er veldig lykkelig i kveld

Luis Diaz fikk sin første scoring for Liverpool, i sin fjerde kamp for klubben.

To ligakamper og ett mål er så absolutt godkjent. Luis Diaz gjorde sitt første ligamål i sin andre ligakamp for klubben, og sin fjerde kamp totalt. Bare de to ligakampene har vært fra start. Colombianeren fastsatte sluttresultatet til 3-1 ti minutter før slutt, etter å ha blitt spilt fri av Jordan Henderson. 

– Vi har nå sett i to kamper hvor Luis har spilt - har kommet inn eller spilt fra start - hvor han har vært helt utrolig. I dag jobbet han hardt. Det ble en vanskelig kamp. Men han holdt seg inne i kampen, og viste kvalitet, for vi forandret system og kjørte Luis inn i midten, og Sadio til venstre i hans naturlige posisjon, forklarte Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

– Sadio scoret mens han ennå var i midten, og Luis gjorte et vidunderlig løp i midten også han, da han scoret. Det er bra. Han er et enestående talent. En veldig, veldig god spiller. Jeg tror han er veldig lykkelig i kveld. Det bør han være, la Liverpool-manageren til.

Diaz har på rekordtid blitt svært populær blant Liverpools-supportere, som i kveld børstet støvet av den gamle Luis Suarez-sangen til en ny Luis!

Scoringen til colombianeren kom forøvrig etter en sekvens med 34 pasninger mellom Liverpool-spillere!