Spillerbørs og folkebørsSpissene vil stjele overskriftene, med stopperbautaen var god å ha

Tre klassemål vil få mye oppmerksomhet, men Virgil van Dijk sørget for at Norwich ikke fikk mer enn den ene scoringen som Joel Matip var så uheldig å utmanøvrere Alisson på.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Mi gi en tidlig corner, i en litt ekkel situasjon for keeperen. Venter vel lenge med ballen i beina etter en snau halvtime, og må gi et innkast fordi han blir satt under press. Ble satt ut av retningsforandringen i Matip da Norwich tok ledelsen. Hadde full kontroll på skuddet helt til Matip stakk ut beinet. Havnet i en vanskelig situasjon, og var nær å handse utenfor 16-meteren et kvarter før slutt. Fikk en assist på Salahs mål!

Joe Gomez5

Vinner en corner etter tolv minutter, etter et godt raid. Ikke samme kvalitet på innleggsfoten som mannen han erstattet, Trent Alexander-Arnold. God og viktig takling på Pukki like før pause. Veldig rusten, og det virket ikke som han var komfortabel på høyrebacken.

Joël Matip6

Kommer høyt i banen for å sette inn presset i noen situasjoner. Helt etter Klopps bok. Rashicas skudd endrert retning i midtstopperen og utmanøvrerer Alisson da Norwich tok ledelsen. Stopper en farlig Norwich-kontring like etterpå.

Virgil van Dijk8

Sterk i kroppen i en tidlig duell med Pukki, og børster nærmest av seg finnen. Hadde nær gitt Liverpool ledelsen med en god heading etter 13 minutter, etter et fint innlegg fra Mané. En bauta defensivt.

Kostas Tsimikas7

Fikk en gigantsjanse før det var spilt fem minutter, men blåste ballen over mål fra kloss hold. Der burde grekeren strengt tatt gitt Liverpool føringen. Uoppmerksom på Pukki etter et kvarter, og finnen får komme alene med Alisson, men skyter utenfor. Slår meget gode cornere. Godt skuddforsøk som Gunn slår til corner etter 37 minutter. Skyter langt utenfor på et volleyforsøk like før pause. Blir satt i en vanskelig posisjon på et Norwich-innlegg etter 56 minutter, men løser det bra ved å slå til corner. Målgivende til Manés utligningsmål.

Jordan Henderson7

Slår et godt innlegg inn i feltet etter 28 minutter, men Norwich-forsvaret får headet unna. Pasningssiker, men blir ikke så synlig i denne kampen, før han serverer målgivende til Diaz.

Naby Keita5

Aktiv i startfasen av kampen., og forsøkte hele tiden å finne en vei gjennom den gule muren, men ble mer og mer usynlig, og forståelig byttet ut.

Alex Oxlade-Chamberlain4

Har et håpløst skuddforsøk etter 25 minutter. Har et godt skuddforsøk åtte minutter før pause, som dessverre blir ufrivillig blokkert av Henderson. Får en god skuddmulighet like før pause, men Hanley blokkerer til corner. Dette var ingen god søknad om mer spilletid for London-gutten.

Sadio Mané7

Godt innlegg til Virgil van Dijk før kvarteret var spilt. Fyrer av et lavt skudd som keeper redder etter 18 minutter. Roper på straffespark etter en snau time, uten å få gehør av dommer Mike Dean. Nydelig brasse til 1-1. Et kunstverk. Hans første mål på Anfield siden 20. november! Våknet virkelig mot slutten av kampen

Luis Diaz7

Bommer regelrett på ballen når han skal forsøkte å styre en god Tsimikas-corner mot mål med hodet tidlig i kampen. Skyter like over fra en god posisjon inne i feltet etter 16 minutter. Prøver og prøver, fikk til slutt sin fortjente første scoring for Liverpool.

Mohamed Salah7

Slår et kjempeinnlegg til Tsimikas, når grekeren skyter over for nærmest åpent mål tidlig i matchen. Får reddet en heading på streken etter en Tsimikas-corner etter tjue minutter. Har et skuddforsøk høyt opp på tribunen tre minutter før pause. Gjør sitt mål nummer 150 for Liverpool, og skal ha den ballen i mål. Han blir den tiende i klubben som runder 150 mål.

Thiago Alcântara

Inn for Oxlade-Chamberlain etter 62 minutter. Skapte mer driv på midtbanen, og var virkelig med på å snu kampen.

Divock Origi

Inn for Naby Keita etter 62 minutter. Involverte seg umiddelbart, og har også et godt langskudd like før slutt.