Jota kan rekke finalen. Firmino er ute

Pep Lijnders med skadeoppdatering.

Diogo Jota er tilbake i trening etter sin ankelskade og kjemper for å rekke søndagens ligacupfinale mot Chelsea. Det opplyste assistentmanager Pep Lijnders på sin pressekonferanse fredag.

– Så langt har han ikke fått noen negative reaksjoner på treningen. Det er et godt tegn. Vi avskriver han ikke fra troppen, men det blir en utfordring, sa Lijnders, som dermed hintet til at det i beste fall trolig blir en plass på benken for Jota søndag. 

Når det gjelder muskelskadde Roberto Firmino kommer ligacupfinalen for tidlig. 

– Vi må se hvordan det går de neste to dagene med Bobby, men han blir ikke klar i tide til å være med i troppen til finalen. Han gir alt han har, og vi håper han er tilbake snart, for han er veldig viktig for oss, sa Lijnders.

Assistentmanageren hadde ikke noe annet skadenytt å melde om, noe som betyr at det ser ut til å bli et slagkraftig Liverpool-lag som skal møte Chelsea.

Slagkraftig blir også Chelsea-laget. Thomas Tuchel rapporterte fredag at det kun var langtidsskadde Ben Chilwell som ikke deltok på trening med laget. Det betyr at Hakim Ziyech, Mateo Kovacic og Reece James kan se ut til å rekke finalen.