Lagoppstillingen er klarKeita kommer inn på laget

Her er laget som skal møte Cardiff City i FA-cupens fjerde runde.

Etter en to uker lang vinterpause, er det endelig klart for Liverpool-kamp igjen. Cardiff City, et lag som sliter i Championship, er motstander i FA-cupens fjerde runde.

De røde kan bli det niende Premier League-laget som tar seg videre til neste runde. Trekningen blir gjort kl. 12.40.

Med Harvey Elliott endelig tilbake etter skrekkskaden han pådro seg mot Leeds United, og med første mulighet til å se nysigneringen Luis Diaz, er en kanskje litt ekstra spent foran en cupkamp! De starter begge på benken.

Inn på laget kommer Naby Keita, som er tilbake fra Afrikamesterskapet, der han gjorde en meget fin figur i gruppespillet for Guinea. I åttendedelsfinalen, der Guinea ble utslått, satt han på tribunen med suspensjon. At Virgil van Dijk starter kampen er en liten overraskelse. Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain er ikke med etter å ha testet positivt for covid.

Ellers er det gledelig å se Thiago Alcantara tilbake på benken. Han returnerte til full trening i forrige uke, men fikk en infeksjon i brystet. Den var ikke mer alvorlig enn at han trente igjen fredag og lørdag. Den elegante midtbanespilleren har ikke spilt siden hjemmekampen mot Newcastle 16. desember

Det er tillatt å gjøre fem bytter i FA-cupen. Dersom kampen ikke er avgjort etter 90 minutter skal det spilles ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse.

Liverpool - Cardiff City har avspark kl. 13.00, og vises på V4 og Viaplay.

Lagene

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Tsimikas, Henderson, Keita, Jones, Minamino, Jota, Firmino

Innbyttere: Adrian, Matip, Robertson, Morton, Milner, Thiago, Diaz, Elliott, Gordon

Cardiff City: Phillips, Ng, McGuinness, Flint, Denham, Bagan, Vaulks, King, Pack, Harris, Collins

Innbyttere: Smithies, Bacuna, Hugill, Wintle, Doyle, Colwill, Semenyo, Bowen, Davies