– Lett for folk å bli revet med etter en kveld som denne

Jürgen Klopp oppsummerer en perfekt aften på Anfield.

Jürgen Klopp hyller begge tomålsscorerne etter at Leeds ble slått 6-0 på Anfield onsdag kveld. 

– Mo spilte en veldig, veldig god kamp. Sadio gjorde en av sine beste kamper. Det var utrolig å se hvordan han spilte i midten, sier Jürgen Klopp til Sky Sports, gjengitt av Anfield Watch. 

– En kamp i toppklassen. Vi er i veldig god form. En herlig kamp på Anfield, sier Klopp. 

Lett å bli revet med

– Leeds hadde gode perioder, men det er veldig vanskelig å spille som de gjør i 90 minutter - spesielt mot en motstander som oss, sier Klopp. 

Han ser nå fremover mot ligacupfinalen på søndag. 

– Det er lett for folk å bli revet med etter en kveld som denne. Vi må være hundre prosent klare for søndag, så må vi spille i cupen igjen. I mellomtiden skal City spille en ligakamp. Vi må bare vinne våre kamper, sier Klopp.

Liverpool startet med en sterk midtbanetrio onsdag kveld, og Klopp er opptatt av å ha friske ben når Chelsea er motstander på Wembley søndag.

– Midtbanen er maskinrommet i et fotballag. Vi trenger friske ben på søndag, men i kveld gjorde vi riktige valg, sier Klopp. 

Tittelkampen lever

I intervjuet med BBC snakker Klopp om tittelkampen, der Liverpool nå er tre poeng bak Manchester City. 

– Det er tre poeng frem til helgen, så vil City trolig vinne og øke til seks poeng. Hvis vi vinner alle våre kamper vil vi ha en sjanse. 

– Det er selvsagt bedre at avstanden er på tre eller seks poeng enn 20 og 30 poeng. Det gir mer spenning, men vi må vinne mange kamper mot vanskelige motstandere. Det blir vanskelig, men vi skal gjøre et forsøk.

Det tette kampprogrammet fortsetter. 

– Vi har ti dager til neste ligakamp. I mellomtiden skal vi spille i to forskjellige turneringer. Den ene er finale og den andre er åttedelsfinale. Det er kamper vi må være klare for, sier Klopp.