Spillerbørs etter Liverpool - Leeds 6-0: Festfotball på Anfield da stjernene herjet med Leeds

Her er vår spillerbørs etter at Leeds ble slått 6-0 på Anfield.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

I kjempetrøbbel mot James etter fem minutter, men slipper unna. Deretter har han en rolig og fin kveld mot et Leeds-lag som nesten ikke kommer til en eneste avslutning.

Trent Alexander-Arnold8

Nydelig fremspill på det som kunne blitt Salahs tredje. Er involvert i stort sett alle angrep med fine kombinasjoner og pasninger, og har i tillegg full kontroll defensivt. Var overalt i angrep i dag.

Joël Matip8

Gjør en feil tidlig som kunne fått vonde følger, men Leeds sin scoring blir heldigvis annullert. Et par minutter senere er han på et av mange eventyr fremover, og endelig fikk han lønn for strevet i form av scoring. For en herlig midtstopper!

Virgil van Dijk9

Dette ble ingen utfordring for Virgil van Dijk, som spiller med en fantastisk ro hele kampen uten å gjøre en eneste feil. Kroner en strålende kamp med 6-0-målet på overtid.

Andy Robertson8

Slår innlegget som fører til straffesparket og det viktige ledermålet. Tøffer opp og ned langs venstresiden for å plage Leeds. Herlig energi og innstilling. Får med seg en målgivende pasning på overtid.

Thiago Alcântara8

Kan ikke ha slått mange feilpasninger i kveld, og det til tross for at han sjelden tar den enkle utveien. Løfter laget til nye høyder når han er i formen han er i nå. Får hvile de siste 25 minuttene.

Fabinho8

Kunne fått seg en ny scoring like før pause. Uvanlig offensiv i kveld når han utnytter Leeds sitt mannsmarkeringssystem til å finne rom bak motstanderens midtbane. Vinner ballen ofte, men viser også at han er langt mer enn en ryddegutt.

Curtis Jones7

Starter med noen gode gjenvinninger kombinert med balltap. Så spiller han seg veldig fint opp, selv om det er noen sløve øyeblikk underveis. Blir han kvitt de, er han med på å kjempe om en plass i en toppet ellever. Topper en fin forestilling med et par nydelige veggspill med Salah og Robertson.

Mohamed Salah9

Toppscoreren er som normalt sikker fra straffesparket. Strøken assist til Matip på 2-0, før han setter en herlig straffe på 3-0. Nydelig pasning før 4-0. Kunne fint hatt hattrick før pause, og det er utrolig at han ikke får det etter hvilen! Kun det som manglet fra en herlig kamp.

Sadio Mané8

Tar «Firmino-rollen» på alvor og involverer seg mye i oppbyggende spill og viser at det er en side av spillet han behersker. Vinner straffesparket som gir 3-0 før han får med seg to scoringer etter pause.

Luis Diaz8

For et fyrverkeri av en fotballspiller! Viser seg tidlig frem og hadde kanskje en scoring inne hadde det ikke vært for at Mané stod i veien. Veldig aktiv når han viser frem farten, pressingen, teknikken og overblikket. Bare skuddfoten som mangler i kveld, selv om han forsvinner litt ette pause.

Jordan Henderson

Kommer inn etteer 67 minutter. Nydelig assist til Mané på 4-0. <br/>

James Milner

Får et innhopp mot klubben han debuterte for i 2002. Herlig pasning gjennom til Origi før 5-0.

Divock Origi

Får de siste minuttene når Diaz hviles. Godt løp før 5-0.

Jürgen Klopp8

Gir Jones tillit etter tre kamper utenfor kamptroppen, og får godt betalt i form av en god forestilling. Resten av laget ga nesten seg selv. Perfekt dag for Klopp med mange gode opplevelser for spillerne.