Satt opp samme dag som ligacupfinalen: LFC Women ber om å få flyttet storkamp

Liverpool FC Women er lei av å måtte spille samme dag som herrelaget.

Liverpool FC Women sendte Lincoln City Women ut av FA-cupen etter å ha vunnet hele 6-0 i helgen, og i femte runde er det duket for storkamp hjemme på Prenton Park. Da kommer nemlig Women's Super League-laget Arsenal på besøk.

Kampen er satt opp til å bli spilt 27. februar, og det likte LFC Women dårlig. The Athletic skriver at laget nå har bedt om å få flyttet kampen til en annen dato. Bakgrunnen er at Liverpools herrelag skal møte Chelsea i ligacupen samme dag, og supportere vil dermed bli nødt til å velge hvilken kamp de vil dra for å se. 

FA-cupkampen er satt opp klokken 14 den aktuelle søndagen. Ligacupfinalen skal spilles klokken 17.30 samme dag. 

Liverpool FC Women håper nå at kampen kan bli flyttet til den påfølgende midtuken, skriver The Athletic.

De siste ukene har de opplevd at kamper har blitt satt opp samtidig som herrelaget. Kvinnene møtte også Crystal Palace for ni dager siden, og de møtte Watford samtidig som herrene spilte mot Brentford helgen før. 

LFC Women topper Women's Championship etter en strålende sesong så langt. Nå håper de også på en skalp som kan sende dem til kvartfinalen i FA-cupen.