– En positiv overraskelse som gir optimisme for resten av sesongen

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» oppsummerer vi overgangsvinduet.

De siste ukene har vært en skikkelig boosterdose for Liverpools sesong, med en ligacupfinale i sikte, et par gode resultater i serien igjen, og på toppen av alt ble det spillerkjøp i januar også. 

Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten» denne uken, der det blir mest prat om overgangsvinduet og generasjonsskiftet i Liverpool.

Her er temaene: 

(Tidskoden kan avvike noe på grunn av annonser)

00:41: Colombianeren Luis Diaz er Liverpool-spiller for opptil 50 millioner pund. – Positivt overrasket over at det ble handlet nå. 

01:23: Liverpool Kuppet Diaz fra Tottenham og et Porto i pengenød: – Det var omstendigheter som gjorde at Liverpool agerte nå.

03:30: Liverpools Porto-link.

04:06: Hva vil dette spillerkjøpet tilføre Liverpool? 

08:30: Fabio Carvallo-overgangen ble klønet til. Hva skjedde, og hva skjer nå med en overgang for 19-åringen? 

12:54: Neco Williams går på lån til Fulham ut sesongen. Er det et greit utlån eller blir Liverpool tynt bemannet på høyrebacken nå?

15:41: Nat Phillips sitt utlån, og spillerne det ikke skjedde noe med. 

18:12: Generasjonsskiftet i Liverpool har gått litt tregt, men nå skyter det kanskje fart for alvor? 

22:36: Diaz er en venstreving, er det en erstatter for Mané vi har fått inn? Og hva vil det si for Manés kontraktsforhandlinger nå? 

30:13: Må Liverpool innkassere på Mané for å frigi penger til nye storkjøp til sommeren? Og er Torbjørn blidere på FSG nå etter kjøpet i januar? 

37:18: Hvilke klubber har gjort det best i dette overgangsvinduet? Og har vinduet endret noe i toppen av tabellen? 

44:40: Søndag får Liverpool-fansen kanskje se Luis Diaz i aksjon for første gang, og kanskje gjør Harvey Elliott skadecomeback- Men hvordan skal Klopp prioritere kampene framover? 

Listen on Apple Podcasts