Se treningsbildeneLiverpool forbereder seg til Wembley – men har gjemt bort Diogo Jota

Se treningsbildene fra fredag.

Det nærmer seg finale på Wembley, og Jürgen Klopp har nesten alle spillerne sine tilgjengelig. Roberto Firmino er dessverre ute, men ellers virker det som at manageren kan velge fra hele sin sterke tropp.

Diogo Jota har en sjanse til å rekke kampen etter ankelskaden han fikk borte mot Inter, og det har blitt rapportert at han har vært ute på gresset. Han var ikke på trening sammen med resten av laget da Getty Images hadde sine fotografer på plass på fredagens treningsøkt.

Det trenger ikke å ligge noen dramatikk bak det. Kanskje han jobbet med fysioterapeutene, eller deltok på en annen del av treningsøkten. Om ikke Klopp spiller «mind games» og gjemmer bort et farlig angrepsvåpen frem til kamp.

Ligacupfinalen mellom Liverpool og Chelsea spilles søndag kl. 17.30, og vises på V4 og Viaplay.