Det er under fire år siden Elliott var på Champions League-finale som supporter– Liverpool har en helt spesiell spiller her

Harvey Elliott debuterer i Champions League mot Inter.

Harvey Elliott var veldig involvert for de røde i starten av sesongen, men fikk den alvorlige ankelskaden på Elland Road bare tre dager før gruppespillet startet med hjemmekamp mot AC Milan.

Mens Elliott jobbet seg tilbake fra skaden, har lagkameratene vunnet samtlige kamper i gruppespillet, før de nå møter Inter i åttendedelsfinalen i Champions League.

Den store overraskelsen der, er at 18-åringen går rett inn fra start, mot rutinerte spillere som Arturo Vidal og Marcelo Brozovic.

18-åringen er Liverpool-supporter på sin hals, og James Pearce i The Athletic har postet et bilde av de rødes nummer 67 sammen med familien på Champions League-finalen i 2018, før han signerte for klubben.

En helt spesiell spiller

Jürgen Klopp fikk spørsmål om valget av unggutten før kamp.

– Gutten er i god form, og inne en god periode med fotballen sin. Det er ikke press på skuldrene hans. I dag er bare en mulighet. Dersom det går bra er det hans fortjeneste, men dersom det ikke går bra, er alt min feil, sa Klopp til reporterne.

Jamie Carragher er ekspert på CBS under Champions League-kamper. Han er mektig imponert.

– Vi har en som er helt spesiell her, og kanskje er det Mohamed Salahs arvtaker – de kan spille i samme posisjon. Uansett når Salah skulle dra, så har de kanskje allerede erstatteren klar.

– Liverpool har en spesiell spiller her. Ikke bare en god spiller. Tenk på hvor ung han er, og spillerne vi har hatt på den alderen som har virkelig vært spesielle, som Owen, Fowler, Raheem Sterling og Trent.

Avspark er kl 21.00, og kampen ser du på TV 2 Sport Premium.