Liverpool med utrolig pasningsrekord i forkant av scoringen til Diaz

Ingen Premier League-klubber har klart noe lignende denne sesongen.

Luis Diaz gjorde sitt første mål for Liverpool da han fastsatte sluttresultatet til 3-1 over Norwich.

I forkant av scoringen slo Liverpool utrolige 34 pasninger uten at Norwich-spillerne var borti ballen. Dette er det høyeste antallet pasninger foran en scoring i Premier Leauge denne sesongen, og Liverpool har ikke slått flere pasninger i forkant av en scoring siden Opta begynte å føre statistikk over Premier League-kamper fra og med 2006/07-sesongen.

– Vi har nå sett i to kamper hvor Luis har spilt - har kommet inn eller spilt fra start - hvor han har vært helt utrolig. Det ble en vanskelig kamp. Men han holdt seg inne i kampen, og viste kvalitet, for vi forandret system og kjørte Luis inn i midten, og Sadio til venstre i hans naturlige posisjon, forklarte Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

– Sadio scoret mens han ennå var i midten, og Luis gjorte et vidunderlig løp i midten også han, da han scoret. Det er bra. Han er et enestående talent. En veldig, veldig god spiller, la Liverpool-manageren til.

Diaz har på rekordtid blitt svært populær blant Liverpools-supportere, som har børstet støvet av den gamle Luis Suarez-sangen til en ny Luis!

Selv om Liverpool aldri har slått så mange pasninger foran en scoring i Premier League tidligere siden Opta begynte å føre statistikk, så er ikke dette klubbrekord.

Raheem Sterling scoret nemlig for Liverpool i en kamp borte mot Bournemouth i ligacupen etter hele 51 pasninger. Du kan se alle de 51 pasningene i YouTube-videoen over.