– Lydnivået steg, men jeg var ikke så bekymret da Alisson hadde ballen

Norwich-manageren mener at hans lag var sjanseløse den siste halvtimen mot Liverpool.

Dean Smith syntes ikke hans Norwich-mannskap fortjente poeng på Anfield, i en kamp han mener ble avgjort av Anfield-publikummet.

Liverpool slo tilbake etter å ha blitt liggende under 1-0, og vant 3-1 etter en fantastisk opphenting den siste halvtimen på Anfield.

Sadio Mané utlignet på et kunstverk av et brassepark, Mohamed Salah gjorde sitt mål nummer 150 for klubben og Luis Diaz satte inn sitt første Liverpool-mål.

Liverpool gjorde ingen god førsteomgang, men dominerte etter at Jürgen Klopp satte inn Thiago Alcantara og Divock Origi og la om til 4-4-2. 

– Vi fikk som fortjent

– Jeg må være ærlig og realistisk. Vi fikk hva vi fortjente, noe som var ingen poeng. Men vi kan ta med oss masse selvtillit og tro fra prestasjonen, trøstet Norwich-manageren seg med etter kampen.

– Dette var bedre enn vi spilte mot Manchester City (Norwich tapte 4-0 for City forrige helg). Vi satte et riktig godt lag på noen skikkelige prøver, og det var fronttrioen Salah, Mane og Diaz som til slutt tok poengene fra oss.

– Vår skjebne blir ikke avgjort av kampene mot City og Liverpool, men vi kan hente tro fra disse kampene. 

– Liverpool måtte grave veldig dypt for å vinne kampen. Jeg var ikke fornøyd med de første 20 minuttene. Jeg synes ikke intensiteten vår uten ball var god nok. Vi ble en større trussel når vi klarte å sette press på dem raskere. 

– Vi startet andre omgang veldig bra, og på det tidspunkt fortjente vi å lede kampen.

– Vi skulle ha klart oss bedre i en periode på 10-15 minutter da de satte press på oss, og lydnivået steg på Anfield. Innbytterne utgjorde også en forskjell.

Mener at Salahs mål burde vært unngått

Smith var lite fornøyd med forsvarsspillet til eget lag da Salah satte inn Liverpools andre mål. Egypteren gikk på løp på et langt fremspill fra Alisson Becker, og holdt tre Norwich-spillere unna før han utmanøvrerte dem og satte ballen i mål. 

– Det var en flott pasning fra keeperen, men den ballen gikk 80 meter i lufta, og landet rett utenfor feltet vårt. Det var et godt mottak av Salah. Jeg var ikke bekymret da Alisson hadde ballen, men vi vet hvilke evner keeperen deres og Salah har. Den situasjonen burde vi imidlertid ha håndtert bedre.