– Vi har aldri opplevd dette tidligere

Selv om han liker situasjonen, er det en side ved den sportslige suksessen som Jürgen Klopp kan dy seg for.

Liverpool har et knalltøft kampprogram den kommende måneden, hvor de skal spillte ni kamper på 29 dager, inkludert dagens 3-1-seier over Norwich. 

– Vi nyter det, men ikke alt ved det. Reisene, fly tilbake på torsdag og spille på lørdag, er det vanskelig å nyte. Men situasjonen liker vi selvsagt. Vi ser dette som en mulighet. Vi har aldri opplevd dette tidligere, at vi er med på alle fire fronter. Det er helt utrolig, og vi nyter det virkelig. Jeg håper det fortsetter slik lenge, for det betyr at vi får spille mange fotballkamper, sa Jürgen Klopp til pressen etter seieren over Dean Smiths mannskap.

– Å spille fotballkamper er det vi liker aller best. Men det er ikke enkelt for guttene, og det var grunnen til at vi byttet ut syv spillere til dagens kamp. 

– Jeg forventer at guttene lytter når jeg forteller dem at den neste kampen er den viktigste kampen vi noen gang har spilt. Men det er ikke enkelt, og i dag gjorde vi syv endringer for å sette inn friske bein. 

– Jeg tror vi kunne ha fått kampen på riktig spor tidlig, men vi klarte det ikke, og det ble veldig vanskelig. Vi måtte jobbe hardt, og virket litt stresset til tider. Men til slutt fikk vi gjennombruddet, og nå føles det bare bra, sa Klopp.