For første gang i 2022 har Liverpool ligatittelen i egne hender:VAR-dramatikk da Tottenham overrasket og ga Liverpool en hjelpende hånd i en ufattelig thriller på Etihad

Et Tottenham som hadde tapt sine tre siste kamper overrasket alle ved å slå Manchester City på Etihad.

Tottenham ledet 2-1 da det stod 90 minutter på Etihad, men så grep VAR inn og det ble dømt hands på Romero, og Ryad Mahrez satte inn utligningen på straffespark. Da var det fortsatt sju minutter med overtid igjen å spille, og tidligere i kampen hadde Harry Kane fått en scoring som ville ha ført Spurs opp i 3-1 annullert av VAR for en marginal offside.

Drøye fire minutter på overtid steg imidlertid Kane opp i været og stanget Tottenham i ledelsen på nytt, og 3-2 ble også sluttresultatet.

Kulusevski ga gjestene en tidlig ledelsen, men Gundogan brakte balanse i regnskapet før pause. Like før timen var spilt sendte Kane Spurs i føringen, og så begynte altså dramatikken. Først med den annullerte 3-1-scoringen, og deretter en ny VAR-avgjørelse i Citys favør. Men det holdt likevel ikke helt inn for de lyseblå.

Resultatet betyr at Liverpool i løpet av dagen har redusert Citys forsprang til seks poeng, og Liverpool har som kjent en kamp til gode på City. Hengekampen mot Leeds spilles på Anfield kommende onsdag.

Liverpool har nå 57 poeng etter 25 kamper, mens City har 63 poeng etter 26 kamper. For første gang i 2022 har Liverpool ligatittelen i egne hender, men må da slå City på Etihad.

Chelsea vant tidligere i dag med en scoring i sluttsekundene mot Crystal Palace på Selhurst Park, og er fortsatt sju poeng bak Liverpool med like mange kamper spilt som de røde.