– Jeg tviler ikke på at vi kan slå tilbake

Manchester City-manageren er offensiv etter det overraskende tapet for Tottenham.

Pep Guardiola stoler på sitt lags evne til å slå hardt tilbake igjen etter et tilbakeslag, etter at Manchester City i går overraskende tapte 3-2 for Tottenham i en utrolig thriller på Etihad. 

Citys tap gjør at Liverpool kan være tilbake i tittelkampen igjen om de røde slår Leeds i sin hengekamp på onsdag.

Dette var Citys første ligatap siden hjemmekampen mot Crystal Palace i oktober, og etter det vant de lyseblå de neste tolv ligakampene. Guardiola håper nå på en lignende reaksjon for sine menn.

– Jeg tviler ikke på at vi vil slå tilbake, sa City-manageren til pressen etter tapet i går kveld.

– Det er flere uker siden jeg sa at vi trengte å plukke mange poeng, for våre rivaler er så gode. Alle lag har noe å spille for: Tittelen, Champions League, Europa Leauge og å unngå nedrykk.

– Alle kamper er et stort slag. Det vet vi. Vi har ikke tapt en Premier League-kamp siden oktober, og det viser hvor bra vi har gjort det.

Liverpool gjester City i april

Avstanden ned til Liverpool er nå seks poeng, men Jürgen Klopps lag har altså denne hengekampen mot Leeds. 

Liverpool gjester Etihad lørdag 9. april, i det som kan bli en svært avgjørende kamp med tanke på hvor ligatrofeet havner.

Citys midtbanespiller, Ilkay Gundogan, er ikke overrasket over at Liverpool puster de lyseblå i nakken.

– De siste årene har vist at Liverpool alltid er tittelkandidater. De er hele tiden der oppe. Vi vet de vil gjøre alt for å gjøre det vanskelig for oss. Det fine er at de fortsatt må komme hit til Etihad, men det er fortsatt mange kamper igjen, uttalte Gundogan til BBC Match of the Day lørdag kveld.