Morton måtte ut med skade da U23 tok en sterk borteseier i London

De unge røde knuste Arsenal.

Arsenal U23 - Liverpool U23 1-4

Tyler Morton er en spiller som absolutt har bidratt i Liverpools reise til ligacupfinalen på Wembley. Han spilte i tredje runde mot Norwich, fjerde runde mot Preston og i kvartfinalen mot Leicester City.

Han satt også på benken i begge semifinalene mot Arsenal.

I finalen mot Chelsea har Liverpool skadefri stall, og det var tydeligvis ikke planen at han skulle være med til Wembley, for han startet i U23-lagets bortekamp mot Arsenal fredag kveld. Der måtte han byttes ut allerede etter 20 minutter, ifølge Liverpool Echo

Sterk seier

Liverpool tok ledelsen like før pause da Jack Bearnes skuddforsøk endret retning og gikk i mål. Billy Koumetio økte ledelsen med en heading like etter pause, før Arsenal reduserte.

Koumetio ble så utsatt for en stygg takling, som gjorde at Zine-Eddine Oulad M'Hand ble utvist for vertene, som måtte fullføre kampen med 10 mann.

Conor Bradley og Max Woltman scoret hvert sitt mål, og fastsatte sluttresultatet til 4-1 for Barry Lewtas sitt lag i London.

Liverpool er nummer 7 i Premier League 2.

Dette skal ha vært Liverpools lagoppstilling: Pitaluga; Bradley, Koumetio, Rhys, Norris; Morton (Corness 20), Clayton, Clarkson; Bearne, O’Rourke, Woltman.

Benken: Mrozek, Quansah, Balagizi

Lagoppstillingen er ikke bekreftet fra LFC.