De utlånte:Neco Williams sentral da Fulham vant, mens en annen utlånt Liverpool-spiller fikk tidlig marsjordre

Målgivende innlegg, utvisning og scoring i straffespark-konkurranse. Det har vært en begivenhetsrik helg for Liverpools utlånsspillere.

England

CHAMPIONSHIP

Neco Williams slo den målgivende pasningen at Aleksandar Mitrovic gjorde vinnermålet for Fulham i det 57. minutt av bortekampen mot Hull City. Mitrovic headet nemlig inn et innlegg fra den utlånte Liverpool-backen, og Fulham har dermed fortsatt stø kurs mot opprykk.

Nat Phillips spilte hele kampen da Bournemouth snudde matchen i sluttminuttene med to sene scoringer i Blackpool, og vant 2-1. Den siste scoringen kom fem minutter på overtid. Bournemouth ligger på andreplass, seks poeng bak Fulham.

Ben Davies var ubenyttet reserve da et Sheffield United som jakter en playoff-plass spilte 0-0 borte mot Huddersfield.

Sepp van den Berg og Preston holdt igjen buret rent da de liljehvite vant 1-0 borte mot Peterborough. Den utlånte Liverpool-forsvareren fikk gult kort i kampen.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel er skadet, og var derfor ikke i troppen da opprykksjagende Tranmere Rovers tapte 1-0 for svakt plasserte Walsall.

Jake Cain var ubenyttet reserve da Newport spilte uavgjort 3-3 mot Oldham på hjemmebane. Newport kjemper om en playoff-plass.

FA TROPHY

Vitezslav Jaros var ubenyttet reserve da Notts County vant 2-1 borte mot Halifax, takket være et sent vinnermål.

NORTHERN PREMIER

Liam Hughes var ikke i troppen til Stalybridge Celtic, som vant 2-0 over Witton Albon på bortebane.

Skottland

SCOTTISH CUP

Ben Woodburn kom inn foran andre ekstraomgang, og scoret på et av straffesparkene da Hearts slo Livingston 4-3 på straffespark-konkurranse i den skotske cupen. Den utlånte Liverpool-angriperen tok Hearts sitt tredje straffespark.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff fikk sitt første gule kort etter 25 minutter og det andre etter 34 minutter, og fikk dermed en tidlig marsjordre da Queen's Park klarte 0-0 borte mot Cove Rangers.

Wales

WELSH PREMIER LEAGUE

Jakub Ojrzynski måtte se tre baller i nota bak seg, da Caernarfon Town spilte 3-3 mot Bala Town på hjemmebane.

Spania

LALIGA2

En tung dag for Anderson Arroyo og Mirandes, som tapte 3-0 for Sporting Gijon på hjemmebane.