Owen Beck så rødt da Liverpool tapte på Elland Road

Liverpool tapte for svakt plasserte Leeds i Premier League 2.

Liverpool U23 tapte i kveld 3-0 for svakt plasserte Leeds United i en kamp i Premier League 2 på Elland Road, der vertene fikk to straffespark i løpet av kampens ti siste minutter.

Liverpool stilte et på papiret sterkt lag, med karer som Rhys Williams, Kaide Gordon, Conor Bradley, Owen Beck og Tyler Morton i startoppstillingen, men det hjalp ikke mot Yorkshire-klubben.

Vertene åpnet kampen best, og Summerville testet Pitaluga allerede i første minutt av kampen.

Etter et snaut kvarter måtte Pitaluga i aksjon igjen, da han stoppet et Leeds-frispark fra god posisjon.

Tjue minutter ut i omgangen skrudde Leighton Clarkson et frispark like utenfor, før Leeds tok ledelsen åtte minutter senere. Jack Jenkins scoret på en retur, etter at Summerville skapte sjansen med et skudd som Pitaluga reddet.

Fem minutter før pause fikk Owen Beck gult kort for en felling av Summerville, og ti minutter før slutt ble han utvist for en ny felling bakfra på samme mann. Det førte til at Leeds fikk straffe, som Summerville selv satte i mål da Pitaluga gikk feil vei.

Fem minutter før slutt fikk Leeds et nytt straffespark, og igjen var det Summerville som ble felt. Denne gangen av Leighton Clarkson. Max Dean satte straffesparket i mål. Nok en gang gikk Pitaluga feil vei foran hele 8 656 tilskuere på Elland Road.

Liverpools lag: Pitaluga, Bradley (Quansah 84), Beck, Williams, Koumetio, Clarkson, Gordon, Morton, Woltman (O'Rourke 61), Balagizi, Norris (Bearne 74)

Reserver: Clayton, Kelly