Syv strake seiere for LFC Women

Knuste Sunderland på hjemmebane.

Liverpool FC Women fortsetter den fantastiske opprykksformen. Søndag banket de til med 3-0 hjemme mot Sunderland og tok sin syvende strake seier i Women's Championship, der de ikke har tapt siden august.

Det var målløst til pause på Prenton Park, men de røde lot seg ikke stresse av den grunn. Fire minutter ut i andre omgang kom ledermålet, og det ble satt inn av formspiller Katie Stengel fra straffemerket. Bortelagets Neve Herron ble utvist i den situasjonen, og dermed ble det elleve mot ti spillere resten av kampen.

Vi måtte vente helt til det 86. minutt før kampen ble punktert. Da satte Yara Daniels inn 2-0-målet. Fire minutter på overtid fikk Liverpool sitt andre straffespark, og Missy Bo Kearns fikk æren av å pynte på resultatet.

Liverpool leder nå Women's Championship med ti poeng ned til London City Lionesses på andreplass, som riktignok har en kamp til gode. Kun syv kamper gjenstår av årets sesong, og med formen laget har inne nå kan man begynne å snakke om opprykk for Matt Beards lag.