Spillerbørs etter Burnley - Liverpool: Bautaene kriget hjem tre poeng

Av og til må det gjøres stygt. Da er det godt å ha noen giganter til å stole på.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Viktig og modig inngripen med hodet etter syv minutter. God igjen på Burnleys første corner. Må redde Matip og er nære ved å rote seg bort like etter halvtimen er spilt, men løser det godt. Veldig trygt å ha en slik redningsmann i buret.

Trent Alexander-Arnold7

Treffer ikke på sine ambisiøse pasninger i starten av kampen. Herlig innlegg til Mané på frispark etter 29 minutter. Tar seg god tid før corneren som gir 1-0, og godt er det! God kamp defensivt.

Joël Matip6

Sliter fryktelig med pasningsspillet og virker litt svimmel. Sliter også uvanlig mye i hodespillet i dag. Veldig viktig inngripen når Tarkowski kommer fri tidlig i andre omgang, og har flere gode aksjoner når Burnley presser mot slutten.

Virgil van Dijk8

Gigantisk i dag. Enorm i lufta, rolig langs bakken og Liverpools beste med ballen. På sitt beste, og da er man ikke like bekymret for at ledelser skal rotes bort. Sammen med Alisson er han vår bestemann.

Andy Robertson7

Får mer plass fremover i banen enn Trent i første omgang, men gjør en del merkelige valg med ballen. Har stort sett veldig god kontroll defensivt.

Jordan Henderson6

Går i krigen. Pisker frem lagkameratene og pisker pasninger i bakgrom og innlegg inn i boksen med vekslende hell. Skader seg i det han takler Pieters og og får gult kort. Byttes ut for Thiago etter en snau time.

Fabinho7

Målkongen Fabinho slår til igjen! Herlig vilje til å dundre ballen i mål på hjørnesparket som gir den ekstremt viktige ledelse. Gjør en veldig viktig ryddejobb flere ganger, men som de fleste andre blir det en del feilpasninger i de vanskelige forholdene.

Naby Keita7

Kommer til et brukbart skudd etter 20 minutter. Et par gode kombinasjoner med Mané og Robertson. Kjemper godt på midtbanen gjennom hele kampen og gjør en imponerende jobb.

Mohamed Salah5

Blir kanskje snytt for en straffe midtveis i første omgang. Prøver å kombinere litt med Henderson og Trent, men får ikke noe særlig ut av det. Ikke så veldig venn med ball i dag, og ikke særlig venn med dommer Atkinson heller. I toppslag punkterer han kampen ved et par anledninger.

Roberto Firmino5

Starter kampen med noen gode kombinasjoner, men så blir det slurv fra han også. Blir svakere og svakere med ball utover i kampen, men er god i presset.

Sadio Mané5

Gigantsjanse på frispark før halvtimen er spilt, men Pope står i veien. Aktiv og pigg før pause. Får satt hodet på corneren som fører til ledermålet. Forsvinner etter hvilen og byttes ut for Jota midtveis i andre omgang. Den siste pasningen mangler for hele angrepstrioen i dag.

Thiago Alcântara7

Blir byttet inn i et forsøk på å få mer kontroll på kampen etter 58 minutter. Markerer seg med en fin pasning med en gang. Gjør det meste riktig med ballen. Godt innhopp.