Ingen fare med Diaz– «Velkommen til England!»

Det er heldigvis ingen grunn til bekymring med Luis Diaz.

Luis Diaz trengte ikke lang tid på å presentere seg i innhoppet og debuten sin for Liverpool. Etter ti minutter på banen stjal han ballen, driblet seg ned mot kanten og serverte inn der Diogo Jota og Takumi Minamino sto i kø for å score. Jota traff ballen, men det var Minamino som fikk avslutte i mål – i det som var hans 50. kamp for Liverpool.

I det 83. minutt holdt Liverpool-supportere pusten. Diaz lå nede i store smerter, og holdt seg til kneet etter at han hadde vært oppe i en hodeduell.

Når spillere lander feil på den måten, er det ofte at en pådrar seg en alvorlig kneskade – men heldigvis var det ikke det denne gangen. Reprisene viste at han fikk Cardiffs store midtstopper Aden Flint sine knotter i kneet, etter at den 189 centimeter høye stopperen hadde landet på kneet hans.

Etter behandling bevegde den colombianske debutanten seg som normalt – heldigvis!

«Velkommen til England»

Jürgen Klopp hadde heldigvis ikke negative nyheter om 25-åringen da han møtte pressen etter kampen.

– Det er bare et blåmerke og et lite kutt. Alle sa «velkommen til England!» til han. Alt er bra, svarte manageren i intervju med ITV.

Diaz hadde kun én trening med førstelaget før han altså kom inn og spilte 32 minutter i debuten sin på søndag. Den treningsøkten var lørdag kveld.