Spillerbørs etter Liverpool - Cardiff:Én var involvert i nesten absolutt alt, og en annen hadde et drømmecomeback

Det var en FA-cupkamp i varierende kvalitet – der det store samtaleemnet blir Elliotts comeback.

Caoimhin Kelleher5

Etter en førsteomgang uten så mye å gjøre, får han en veldig tøff start på andreomgangen! En lang ball blir spilt opp i bakrom, Harris ser ut til å vinne løpsduellen med Konaté, og Kelleher rykker ut. Han treffer kun Cardiff-spilleren, og det er stygt, men han slipper unna med gult kort. Der var han heldig. Det var lite han kunne gjøre med reduseringsmålet.

Trent Alexander-Arnold7

Etter en førsteomgang der det er veldig stille fra ham, med unntak av to svake skuddforsøk på frispark, våkner han til liv etter pause. Slår et perfekt innlegg til Diogo Jotas scoring.

Ibrahima Konaté6

En god dommer valgte å ikke gi straffe imot, da Harris helt klart gikk for det i duell med Konate før 20 minutter var spilt. Det å spille mot et veldig fysisk Championship-lag med mange dueller skal passe ham godt – men det er ikke ofte vi ser ham tape i løpsdueller slik han gjorde her. Er også litt uoppmerksom på Cardiffs scoring.

Virgil van Dijk7

Blir tidlig satt på et par prøver på fart faktisk, av en angriper i Harris som lar ham jobbe mer enn han vanligvis må. Det gjør han stort sett med glans, og viser hvilken strålende og elegant stopper han er.

Kostas Tsimikas6

Som alltid villig og aktiv fremover i banen. Kommer til mange innlegg, av varierende kvalitet. Kombinerer seg frem en av de største sjansene i førsteomgang. Tas av banen etter 70 minutter, og erstattes av Andy Robertson.

Jordan Henderson6

Sliter litt i åpningsminuttene, og får seg også en skikkelig trøkk når han lander på ryggen etter en takling på midtbanen. Spiller seg opp utover i kampen, men sliter med presisjonen.<br/>

Naby Keita5

Viste veldig fin form i Afrikamesterskapet, og håpet var at han skulle ta formen med seg inn i denne. Det stemte ikke helt for Keita, mot et Cardiff-midtbane som kanskje var i overkant fysisk til tider. Tas av banen og gir vei til Harvey Elliott før timen er spilt

Curtis Jones6

Vært velg god den siste tiden, og er tydeligvis i form. Vil hele tiden ha ballen og være involvert. Brenner en stor mulighet ti minutter før pause. Tar av banen etter 58 minutter.

Takumi Minamino7

Har litt ekstra press på seg nå, etter signeringen av Luis Diaz. Innleggene er frustrerende, men i kombinasjonsspillet er han meget bra – som da han skapte sjansen til Curtis Jones ti minutter før pause. Han scoret nylig på bursdagen sin, og også i sin 50. kamp for Liverpool markerte han jubileet med scoring. Er på riktig plass når Diaz stjeler ballen, og sikrer langt på vei seieren, med sitt siste spark på ballen før han tas av banen.

Roberto Firmino5

Er veldig usynlig og lite involvert før pause. Som flere andre, virker han ikke helt påskrudd. Etter pause kommer han til en heading fra god posisjon like etter 1-0, og burde kanskje ha scoret. Det er også Firmino som mister ballen før Cardiff kontrer inn 3-1-målet.

Diogo Jota8

Skaper en fantastisk sjanse for seg sjølv før fem minutter er spilt, men stoppes av en glimrende redning fra Phillips. Står bak det meste av det positive de røde skaper før pause. Viser igjen hvilken strålende hodespiller han er med headingen på 1-0 etter pause, hans 15. mål for sesongen! Får kanskje kreditert assist på 2-0 også, siden han kom borti ballen før avslutningen til Minamino.

Harvey Elliott8

Får 32 minutter i comebacket. Er med en gang involvert, og ønsker å vise seg frem. Vil ha ballen hele tiden – og wow, for en scoring! Etter fem måneder ute scorer han sitt aller første mål for Liverpool, og det var nydelig!

Luis Diaz7

Kommer inn for Curtis Jones etter 58 minutter, og bruker bare ti minutter på å markere seg skikkelig. Er våken når Cardiff-forsvaret blir usikre, stjeler ballen, dribler seg fri nede på linjen og serverer lagkameratene der Jota og Minamino står i kø for å score 2-0. En deilig start i helrødt! Får også et veldig tøft møte med engelsk fotball når han får midtstopper Aden Flint sine knotter i kneet, men klarer heldigvis å fortsette.

James Milner

Kommer inn og spiller 20 minutter. Vi har sjelden sett James Milner løpe raskere enn det han gjør for å feire sammen med Harvey Elliott!

Andy Robertson

Kommer inn de siste 20 minuttene. Sikrer seg en målgivende også, til Harvey Elliotts strålende scoring.

Thiago Alcântara

Gjør comeback og kommer inn de siste 11 minuttene for kaptein Henderson. Endelig comeback, for første gang siden 16. desember.

Jürgen Klopp7

Nå kan vi begynne å snakke om bredde – dette laget i FA-cupen – med den benken. I tillegg til Alisson, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Salah og Mané i bakhånd. Klopp vil ha mange store avgjørelser han må ta fremover. Det var en kamp der Klopp fikk to av tingene han er minst glad i: Tidlig avspark, og mye vind! Det er vanskelig å kritisere manageren for laguttaket i dag. Laget hans våknet heldigvis etter pause.