– Vi skal gjøre alt det vi kan for at det er vi som kommer hjem med det troféet

Kaptein Jordan Henderson er veldig motivert for å vinne dagens finale.

Dersom alt går slik vi ønsker og håper, ser vi Jordan Henderson trippe foran lagkameratene før han løfter ligacuptroféet i kveld.

Kapteinen mener at dette Liverpool-laget har en bedre tropp enn noen gang tidligere.

– Du ønsker alltid å forbedre deg som lag. Jeg føler at vi har gjort det, og fortsatt gjør det, sier 31-åringen i et intervju med Telegraph.

– Dersom du ser på troppen, er det spillere som ikke kan være med som ikke en gang kommer med på benken. Kvalitetsspillere av topp klasse. Det gjør det veldig vanskelig for manageren å ta avgjørelser.

– Spillere kommer inn fra benken og gjør en stor forskjell. Det har vært enormt de siste ukene. Men alt i alt har vi bare vært sammen lenge som stall, og vi har fått noen nye signeringer. Vi er på et veldig godt sted. Vi har jobbet med ulike ting de siste årene, og det har fungert veldig bra i kamper.

I ligacupen er det verdt å merke seg at det er andre regler enn i Premier League, og Jürgen Klopp vil i dag ha anledning til å gjøre fem bytter.

– En enorm kamp for oss

Liverpool har ikke vunnet ligacupen siden 2012. Da spilte Henderson de første 58 minuttene i kampen mot Cardiff, som endte 2-2 og gikk til ekstraomganger.

– Utover i sesongen har vi blitt sterkere og sterkere. Nå som vi nærmer oss den avgjørende delen av sesongen håper jeg at det kan fortsette, og at det starter med finalen på søndag. Dette er en enorm kamp for oss, sier Henderson.

Han er desperat for å vinne et trofé med klubben igjen.

– Du må komme i mål i finaler, og du må vinne store troféer, ha store øyeblikk. Forhåpentligvis har vi et slikt øyeblikk på søndag. Det blir en ny stor kamp for oss som lag, der vi må komme i mål og vinne et trofé denne sesongen. Vi kommer til å gi alt det vi har for å gjøre det, og vi vet at det ikke kommer til å bli enkelt.

– Det er to veldig gode lag som møtes. Chelsea har vunnet en del troféer det siste året, så de er inne i en veldig god stim. Vi vet selv at dersom du vinner ett trofé, holder du det gående og gjør at du får momentum og vinner et eller to til. Det virker som de har gjort det etter Champions League, men det er vår jobb å stoppe det på søndag, og sørge for at det er vi som kommer hjem med troféet. Vi vil gi absolutt alt det vi har for å gjøre det.

Ligacupfinalen mellom Liverpool - Chelsea spilles kl. 17.30, og vises på V4 og Viaplay.